určitě bych byl jednoznačně pro ale není lehké donutit kačery k pohybu.byl bych pro fotbal nebo volejbal-to je sranda vždycky když se to bere jako zabava a ne jakou velké soupeření.
ja bych si strihl fotbal, ale ne jako zabavu, to je pak nuda - desne to zeru
ale vzhledem k poctu eventu teda nevim, jestli budu doma uvolneny
jinak ale kaceru, co by hrala nejaky hromadny a jeste k tomu behaci micovy sport moc neznam - vsichni k tomu maji odpor (snad krome paby volejbal, hladovych deti fotbal a samana, ktery je ochotny se hybat vseobecne, pokud se pak jde na tiskovou konferenci :P) spis asi budou vic chtit hrat neco jako bowling atd viz numiruv prispevek.
co treba badminton? - to si troufne placat kazdy a jeste nikdo na to nedelal event
já jsem taky pro - třeba takový geonohec byl naprosto báječný. Je to lepší, než jen tak sedět někde v hospodě. Osobně bych hlasoval pro bowling, šipky, squash petanque apod. tedy spíše nekontaktní nebo jen mírně kontaktní sporty, ale nebudu se bránit ani jiným. Zájem bude, neboj. Peciválové se nepřihlásí a camrání o tom, že je to blbě blá blá blá tě nemůže rozházet, ne?
Myslim, ze bychom dali do kupy volejbalovy tym z pravidelnych navstevniku geovolejbalu, plus par hracu jako posilu do jinych tymu. Zalezi na tom, kde a kdy by to bylo.
No v kazdym pripade, event by mel byt ve Svitavach, ale kdy to jeste nevim, predpoklad nekdy v srpnu, mozna v polovine, proste nejakou sobotu v srpnu, podle toho jak mi to kalendar a dovolena dovoli.
Tak i já bych byla určitě pro Volejbal, basket, bowling, je mi to v podstatě jedno, ale ať hrajou víc ruce než nohy. Rozhodně bych dorazila, tyhle šílenosti já můžu:)