Spousta dotazů k webu

Nechce se mi na každou volovinu zakládat nové téma, tak se pokusím všechny svoje dotazy shrnout do jednoho.

1, Nahoře v menu vidíme sekci "Blogy". Je využívána tak, jak bylo původně v plánu? Nebylo spíše myšleno, že tam budou kačeři blogovat co kde zažili a svoje názory které se do fóra nehodí? Respektive - byl by někdo proti tomu, kdyby se takhle sekce blogy využívala?

2, K čemu slouží

http://www.geocaching.cz/feeds/rss.php?q=rss&fid[]=16

tento rss kanál a proč z něj nejde na nic najet?

3a, Na geowiki je v levém menu odkaz na "Portál GeoWiki" - neexistující článek. Pokud by měl být vytvořen, co by v něm mělo být? Neměl by se tento odkaz z levého menu odmazat?

3b, Na geowiki jsou tři články, které by bylo podle mě
vhodné seskupit do jednoho. Jedná se o
Kronika českého geocachingu
, Aktuality a
Geowiki:Aktuality . Tyto tři články
si jsou momentálně velmi podobné, a tak bych navrhoval celé to
sloučit právě do GeoWiki:Aktuality . Tímto bych chtěl požádat o odemčení
GeoWiki:Aktuality – GeoWiki , protože já ji
nemůžu editovat. Pepovi jsem to psal v polovině prosince na e-mail, asi jsem nestál ani za odpověď. Tak jak teda, admini?

3c, Je hezké, že si na wikipedii můžeme vybrat z tolika vzhledů wiki, ale zdá se mi, že polovina z nich jaksi nefunguje. Co se s tím bude dělat? Opraví se, nebo se alespoň ty nefunkční vzhledy vyhází z nastavení?

4, Nevypadli nám z webu moderátoři? Viz. zde

Tak to myšleno bylo, ale neujalo se to a tak je to spíš kandidát na odstranění.

Pracovní vlákno na pokusy a odpad, že se dostalo do rss je omyl

asi spíš odmazat, pokud někdo neví nějaký smysluplný obsah

Podobné jsou si dva. V té kronice sepisoval kdosi kroniku geocachingu, v těch druhých dvou jsou technické aktuality na serveru wiki a tam neni důvod aby někdo editoval.

Ty vzhledy jsou součástí instalace mediawiki. Nikdy jsem je nepoužíval, takže netušim jestli něco funguje nebo ne

Je to připravená skupina pro moderátory, která neni k ničemu potřeba a tak není naplněná. Moderátoři se nastavují individuálně ke každému fóru