Spusteni pluginu z prikazove radky

Ahoj, nevite jestli jde spustit GG plugin z prikazove radky, pripadne aby se GG po provedeni i sam ukoncil?

A potom jeste neplanuje se ze by kazdy filter set mel jako vlastnost column set? Tj. column sety by se nemusely volit rucne, ale ruzne filtry by automaticky mely prirazeny ruzne nastaveni sloupcu. Me by to tak prislo logicke.

Diky

A o ktery plugin ti konkretne jde? Treba takovy GgStat bezi i sam o sobe.

Jde mi o makro ktere na zaklade seznamu kesi predaneho z excelu formou textoveho souboru tyto kese stahne pres geojarry, zkontroluje jestli kese nemaji zadne problemy (disabled listing, DNFka posledni dobou atd), a vyexportuje zpatky pres CSV.

Plan kesi na pristi vylet si planuju v excelu a takto komunikuju s geogetem.

No, GG umi pri spusteni spustit nejaky GGS skript (urcuje se spoustecim parametrem). A ten skript by teoreticky mohl v sobe zavolat nejaky jiny GGP, funkce na to je. A na konci muze rict, aby se GG zavrel.

Takze teoreticky by to slo zaridit.

Kronm toho, na stazeni seznamu kesi pres GJ neni Geogetu treba. Jen by sis pak musel nejak svepomocne zaridit prohlidnuti tech HTML souboru…

nicmene neda mi to… pachtit se se seznamem kesi v Excelu? proc? Na seznamy kesi mas prave Geoget, ne?

No mam v excelu pod sebou treba pet naplanovanych vyletu, co kes to radek a u kazde kese mam napr hint, pocet dni od posledniho nalezu, pocet dni od aktualizace kese. Da se to pak pekne vytisknout nebo nahrat do PDA. Jsou asi i jine metody ale ja jsem si na to takle zvykl.

Nestacim se divit. :slight_smile:
Tolik zbytecne prace, kdyz presne na tyhle veci je geoget urcen a jdou v nem docela pekne delat.

Combine to umi udelat. Z GGP vytvori GGS, a pak vytvori zastupce pro spusteni GG s uvedenym GGS. Jeste je mozne nastavit, zda se pak GG ukonci nebo bude pokracovat normalne.

Uzasne to presne jsem potreboval

A potom jeste neplanuje se ze by kazdy filter set mel jako vlastnost column set? Tj. column sety by se nemusely volit rucne, ale ruzne filtry by automaticky mely prirazeny ruzne nastaveni sloupcu. Me by to tak prislo logicke.

Diky