Vážení, na vědomost se dává, že už mám svoje vlastní DŘEVĚNÝ SPUŽVOVÝ PUKY…
Vypadaj následovně:
jsou celý dřevěný a naleznete je v malém igelitovém sáčku (takovém tom zavíracím)
na zadní straně je logo geokešingu
na přední straně je vlastní Spužvova busta.
Už jsem je rozházel po Ještědu a v Lužických horách!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Teď to hlavní, kdo je najde v kešu a bude se mu líbit a nebude mít nic na výměnu či jej chtít měnit za něco jiného, ale bude si jej chtít ponechat - nechť tak udělá. Bude to potěšení na mé straně.
Všichni, kdo mne označili za zloděje - ve vláknu "Vykrádání CWG" - si jej nesmí vzít!!! A to ani výměnou za tři jeich puky či jiné puky jiných národností, a tak podobně. Vy všichni víte, o koho jde. Pokud někdo neví, nechť sem napíše, zdali jde o něj, a já mu to potvrdím!
Výjimku udělám několikrát do roka, třeba na MDŽ či Sv. Valentýna, nebo až budu nějak jinak rozněžněn. Pak Vám dám svolení a za 5 vašich či cizích puků můžete pak upalovat pro jeden můj.
Držkující Zegga si vzít nesmí a nepotřebuje to potvrdit, neb ví sama všechno nejlépe.
Vyjímka MDŽ se jí netýká, jelikož není ženská, ale čarodějnice. Na lásku nevěří, takže Valentýn je taky v háji. Nezbejvá jí než rozněžnit Spužvu. Sakra… Budliky, budliky, mrk, mrk mrk čarodějným očkem