Stahnuti popisu kesky pro odlov

Zdravím, chci se zeptat, kam si píšete poznamky k odlovu kešek. Do Garmina dostanu jen souřadnice, popis hintu a kesule už ne. Jak na to?

do papírového bločku propiskou :slight_smile:

tak, tak..nebo vytisknout listing. A až tě to přestane bavit, tak si zaplatíš Premium Menbership a bude se ti tam stahovat všechno krom obrázků :slight_smile:

Ono taky záleží do jakýho garmina, třeba do legenda určitě listing nedostaneš. Takže se víc rozepiš co vlastně chceš.

mám nokii 9300 a 9500 - tu ale ted dávám pryč…
ve skrýšotlači si nahraju kešky,vytvořím HTML,to nahraju do telefonu a v něm pak prohlížím…stačí zadat jen GC kod nebo kus souřadnic a najde mi to danou keš…

Nepíšeš do jakýho Garmina a co tam vlastně chceš dostat. Co je to "poznámky k odlovu kešek.."?

Když jsem začínal, tak jsem si opsal na papír základní informace nutné k odlovu, případně vzorce pro multinky… šílený opruz.

Pak jsem si ukládal html stránek do mobilu a prohlížel si to už tam… později jsem to html ukládal do autonavigace pro lepší prohlížení.

Ma evidentne na mysli Legenda. Tam se vejde jen cca 30 znaku hintu. Okolo kesi obcas nachazim papirky s poznamkami, takze kaceri si evidentne pisou kusy listingu na papir.

bloček, propiska, když jdu na pár keší tak si ty hinty jen přečtu a pamatuju, když dělám ale nějakou pořádnou cestu tak si je napíšu na papír nebo někak jinam, listingy si tisknu jen u multin, jinak ne, mám starýho Garmina takže to do něj nenahraju

To já za pomocí geogetu si exportnu listing s keší do Garmina a hrrr na ně…:wink:

Když Skrýšotlač zklamal..nenajde všechny kešky, třeba v Nové Pace nenašel Elektrotechickou, Daktiloskopickou a další.