stáhnutí všech cache

dobréé deň

Asi se pro někoho zeptám hodně blbě ale sem tu po delší době a o mapě sem si toho tady dočetl dost, ale chtěl bych se zeptat jestli se tady dají ještě někde stáhnout všechny cache naráz jak to tady bývalo. Mohl byste mě někdo poradit?

zkus http://online.poi.cz/ nevim, jestli plati ta aktualnost, ale rek bych ze je to v pohode.

nedá.

Pavle, neviem o takejto moznosti. Skuste sa vsak vsetci, co sa na toto pytate, zamysliet nad jednou vecou - nestacilo by vam 10-20 km okolo vasho domu? To sa da aj zdarma.

http://walley.org/geocaching/all.gpx - obcas to aktualizuji, neco tam bude asi chybet, ale dodavam tam nove kese, nicmene to je jen inkrementalni, pravdepodobne z toho nebudou mizet archivovane kese.

já si to teď stahuju na: Geocaching, přičemž poslední číslice udávají souřadnice Tvého bydliště a pak je to seřazeno od nejbližších do vzdálenosti 80 km. Jinak se to dá stáhnout i v profilu na: from your home coordinates. Předtím ale musíš mít zadané svoje souřadnice na: Update home coordinates.

No ja osobne to stahovani vsech NENALEZENYCH kesek taky dost postradam. Vzdy jednou tydne jsem si to nahral do PDA. Obcas jezdim sluzebne a dost casto jedu nekam necekane. Na nejake PQ neni cas (Mam zaplaceny PM). Takhle jsem jen koukal hele je tady keska a diky pridanym zkratkam, jsem hned vedel to je regular 2/2 na tu mam cas. Tohle multi ta asi nepujde, ale stejne jsem kolikrat z PDA kouknul na web jak je to narocne. Nekdy jsem data kombinoval z datama z PQ a to pak staci v BeeLine kliknout a hned vidim listing, pokud ne musim mrknoput na web. Ale zaklad vzdy byl ten kompletni seznam nenalezenych a aktivnich kesek. Ted tam mam ten seznam z POI.cz a tam je vse a proste se to mota a zdrzuje zjistovani jestli ji jiz mam navstivenou ci ne (mam nemapovej SW takze tam jsou jen puntiky).

Kdyz mas PM tak uz je to ke kompletni sprave waypointu z Ceska jen kousek. Staci si to jen nastudovat a pak zacit pouzivat. Mne to trvalo asi dva dny. Prijde mi novy balik PQ, nastartuju GSAK a nactu do nej GPX z PQ a je to. Vse ostatni udrzuje GSAK z nacitanych GPX v posledni verzi. Pak uz staci jen v pripade potreby export waypointu dle libovolneho vyberu do GPS a je to. Dokonce to poskytuje vic moznosti, nez GPX soubor z GC.CZ