Stahovani GPX Cz vs. Svet

Zdravim. Da se nekde stahnout soubor gpx se vsemi cachemi kuprikladu v evrope tak, jako to jde na teto strance s ceskymi pokldky? Konkretne mne zajima francie. Staci mi jen gpx, napriklad ten slovenskej programek, co uz nekdo doporucoval je prilis pomalej, protoze stahuje cele informace o cachich. Diky

Jo, Premium member na Geocaching.com si tam může v “Pocket queries” nechat vygenerovat GPX vcelku pro libovolnou oblast světa s detailní filtrací.

PM členství stojí jen 3 dolary na měsíc - podle mne nemá smysl hledat nějaké obchcávátko, takhle mám alespoň dobrý pocit, že jsem jim na jejich jistě nemalou serverovou farmu něco přispěl.

pq maji jednu nevyhodu ,… umi vratit naraz jenom 500 kesi coz je docela na pikacu, protoze jenom v takvoem berline je kolem 500ti set kesi … a pokud chci vyjet vsechny kesky abych je pak do gpsky nacpal jako poi (pokud vim ze jedu do (napr.) nemecka a nevim kudy vsude se budou me cesty ubirat) … tak je treba hledat jine reseni ..

pouzivam k plne spokojenosti GeoToad (lehce modifikovany, aby tolik nepadal), nasledne kesky prozenu vlastni utilitkou na rozdeleni a “standardizaci” vystupu podle mych predstav, a pak uz jenom sup do poi loaderu …

Ja jen ze pro cr existuje tahle stranka kde jdou stahnout vsechny cache. Nevite nekdo, jestli jsou podobne stranky i v zahranici? Nejakej seznam? Diky