Stahování kešek, vizializace na mapě - PROBLEMY

Používám Geoget, na statistiky GgStat a pro automatické stahování GeoJarry. Po prvotním nastavení vše fungovalo naprosto perfektně, ale teď cca 10 dní mám následující problém :

1. Do statistik se nezahrnují všechny kešky (poslední nalezené). Aby to nebylo tak jednoduché, tak při vizualizaci po krajích/okresech jsou započteny všechny, ale nejsou vidět jako jednotlivé body nálezů.

Když se mrknete na můj profil na www.geocaching.com (nick KUBRTS), tak v mapě po krajích jsou vidět nálezy v Jihomoravském kraji a na Vysočině. Ale pokud se mrknete na vizualizaci pomocí jednotlivých bodů, tak ty nejsou.

1. Při generování mi vyskočí následující chyba :

Výsledky nahrání:
akce:nalezeny
info:chyba:prihlaseni
dat:

tato chyba nastane v oknu :

Export nálezů pro geocaching.com
Nahrávám na server
95/117

Pro jistotu vše dávám jako obrázek v příloze. Děkuji moc za pomoc.

Chyba: prihlaseni.

Mas spatne v nastaveni vyplnene heslo na Geocaching.cz

Nez jsem to napsal, Medwyn byl rychlejsi, tak ze mazu pro duplicitu. Jen doplnim, ze to heslo je spatne v Autostatu!

…a taky by nebylo špatné si do profilu doplnit odkaz na svůj profil na GC.com - je to pak pro všechny jednodušší

http://www.geocaching.com/profile/?guid=0b3420ad-b82d-497b-a49d-4b712dce5f56

Ahoj … díky za reakci, ale kde mám heslo změnit ? Co jsem nalezl pro nastavení hesla, tak to jsem ověřil. A je dobře. R.

Tak jsem se posunul ke hlášce :

Výsledek nahrání:
akce:nalezy
info:ok
data:

a pak geojarry uploadne prazdnou statistiky (resp. ani se nezačnou stahovat informace o keškách)

Prosím, co dělám špatně ?

Odhaduji, ze ted uz mas sice spravne nastavene heslo pro gc.cz, ale ostatni parametry pro GgStat nastavene stale nemas spravne. Zkontroluj zejmena cestu a jmeno template souboru. Zda se, ze GgStat nenasel soubor, podle ktereho by mel statistiky vytvorit. Projdi si podrobne nastaveni Autostatu a nastav vsechno, co pujde.