Existuje nějaký prográmek (mám Nokii E51), který umí stahovat kešky rovnou do telefonu (jako HG) a přitom se do něj dají nahrát mapy (jako SmartComGps)?
Dají se nějak kešky stažené přes HG rovnou v telefonu nakopírovat do SmartComGps? (jinak než kopírovat ručně souřadnice)
Dá se přes nějaký prográmek stahovat i s kritériem velikosti?
Chodíme na kešky příležitostně s dcerou, teď jsme byli na kraji Prahy a přes HG to byla docela práce se prokousat všema těma micrama k nějaký normální kešce s kinder šrotem:D
Díky za odpověď
Proč hledáš něco jiného než je SmartcomGps? Dle mého jedna z nejlepších aplikací. Jinak mapy umí ještě TrekBuddy…
Přesouvat data mezi programy nelze. Používají různý formát, uložiště atd. atd.
Připravit si data podle kritérií jde asi nejlépe v GeoGetu. Naimportuješ si všechna data, vyfiltruješ si tradičky s krbičkou small a regular a pak tato data vyexportuješ jako gpx do smartcomu nebo HG nebo Locify.
Dík za odpověď, šlo mě o situaci kdy se ocitnem neplánovaně na neznámym místě (zní to divně, ale taková je většina našich lovů ).
Tak abych se jen přes mobil připojil, postahoval jen tradicionálky, který nejsou micro, a ještě si je zobrazil na mapě. Já vim, že chci asi moc, ale jenom jsem to zkusil, co kdyby?
Všechny ty 3 programy ti udělají stejné, ale ani jeden z nich neumí vyhledávat podle velikosti schránky…
… v současné době asi vývoj nejvíce pokračuje u HG AE.