Zdravím kolegové.
Chtěl bych se zeptat, zda lze z GC.com stáhnout najednou více souřadnic keší do GPS jako to jde na myGarminu?
Myslím tím přímo ze stránek GC, ne tedy přes nějaký program.
Díky.
Zdravím kolegové.
Chtěl bych se zeptat, zda lze z GC.com stáhnout najednou více souřadnic keší do GPS jako to jde na myGarminu?
Myslím tím přímo ze stránek GC, ne tedy přes nějaký program.
Díky.
Když si zaplatíš Premium Membership (30 doláčů ročně) tak budeš moct stahovat Pocket Query (balíky libovolně vybraných keší po pětistech kusech).
Díky za odpověď, bohužel jsem zapomněl napsat, že PQ taky vyjímám. [:$] Takže jinak řečeno, to nelze… Nevadí [:)]
Mno, já myslím že lze - je tady spousta pololegálních možností jako je “Skrýšotlač” a jiné, ale na to ať odpoví zasvěcení škudlilové, kterým je líto dát těch pár kaček za PM [;)]
Stahoval jsem si kešky skrýšotlačem nebo po 20ks z vyhledanýho výběru přimo z GC.com, ale stejně jsem si už objednal PM, protože fakt těch 30doláčů není zase tolik aby se to nepřežilo a vše běží automaticky a bez námahy..
No, já jsem včera díky jednomu kolegovi tady na foru objevil krásy myGarminu, takže budu asi používat ten. Ale zajímalo mě, zda to nejde na GC.com pohodlněji [:D]