StanleypaulGC vstupuje do druhé stovky...

Ahoj všichni, skromně se přiznávám bez mučení, že jsem dodělal první stovku keší, takže vyrážím za dalšími (stovkami, tisíci, …?). Slibuji, že se budu dále snažit a brzy se budu hlásit s dalšími úspěchy. Děkuji Vám za gratulace a rodině za podporu. Standa

Tak ja gratuluji a predevsim ocenuji tvuj kladny vztah ke stromum a tedy asi prirode obecne-dnes jsem nasel tvou druhou cache Miranovy duby, u niz jsou podobne jako u Navzdy spolu tematem cislo 1 stromy-obdivuhodne, co vse se na toto tema da vymyslet. Tak jen tak dal do odlovu dalsich stovecek i  do zakladani!

Docela jsem se zasmál, když jsem tento postřeh o vztahu ke stromům četl, ale máte asi všichni pravdu. Geocaching mne mimojiné naučil vidět svět trošku jinak a všímat si detailů, užívat si přírodu a i proto vznikly mé dvě dosavadní keše, protože mi přišla ta místa zajímavá a chtěl jsem je ukázat i širokému geospolečenstvu. Má v přípravě ještě několik dalších keší, shodou okolností jedna je zase o stromu , ale nehodlám se na stromy specializovat. Nicméně možná se zase ve Vinoři mají geopříznivci zase nějaký ten strom co těšit…  Ale  to je ještě čas. Díky za gratulaci, budu se snažit. 

A proč by tady nemohl být někdo, kdo by nás zval především ke krásným stromům, které si zaslouží naši pozornost a náš obdiv, a které často na svých mnohdy uspěchaných cestách přehlédneme?

Takže gratulujeme a přejeme Ti do další stovky hodně geoúspěchů.[:D][^][D]   A hledej další nádherné stromy![:)]