Roky se pocitaji jako cele? Zkusil jsem ted v ramci testovani vyplnit rok narozeni 1.10.2000 a pise mi to stari 10 let (viz. nalevo pod nickem ve foru) i presto, ze by mi melo byt 9. Z toho vyvozuji, ze autor skriptu zrejme nezohlednuje mesice, ale pouze roky. Je muj zaver spravny (it’s not bug, it’s feature)?
Tak to je nějaké divné, měl bys mít stáří mínus půl roku. I když, některé kultury počítají věk od skutečného zrození (tj. 9 měsíců před narozením).
No jestli jsi vyplnil 1.10.2010 (teprve se narodíš) tak by si měl být v mínusu ![]()
Arne1 + MaK_cz: upsal jsem se, samozrejme ma byt 2000.
No vidíš, jak rychle stárneš ![]()
Osobně tuhle fíčuru považuji za totální blbost…
A má tato fjúčr nějaký zásadní vliv na diskuzi nebo snad na geocaching? .)
No mě tam ta čtyřka sedí a pětka by měla naskočit za dva a půl měsíce.
neni. it’s not bug, it’s not feature, it’s your fault
ze tys prehodli pri zadavani mesic a den? B)
tohle nevědět, tak asi neusnu:D
To jstte tak fixovani na to, kolik vam je let? Neni to nahodou jedno? nebo s citite tak stari a dospeli, ze by vam mladosi meli vykat?
mudlodcera
Vek je podstatny!!! Jak nema 15 tak Te zavrou B) ![]()
Věk je irelevantní, člověk je ta starý, jak se cítí.
(pokud to není brzy ráno, to se cítím na 90 :D:D ) A tykání či vykání je pouze o dohodě.
Ne nikoliv, jedna se o systemovou zalezitost a proto je umistena v prislusnem tematu. Priste zvaz, jestli opravdu mas potrebu reagovat vsude za kazdou cenu ![]()
Ajta krajta, mas pravdu. Teda zapis datumu ve tvaru MM/DD/RRRR bych opravdu na CZ webu necekal :o
Jestli ti to uslo, tak tu neresime kolik komu je - sam jsem tento funkce nevyuzival a ani vyuzivat nebudu. Jde o to, ze to nekdo vyuziva zbytecne o nekoho muze plest.
ježiši a ono je tak důležité, jestli vá to píše o rok víc/míň? mě sice babička už měsíc po narozeninách rok přídávala, ale je to tak důležité??
jo je, ale v jednom případě, je ti nebo není 15let a to ještě jen pokud by mělo dojít na trénik výroby georobotků…
ale jinak?
no rozhodne je to dulezitejsi nez sem psat cinty, jestli je to dulezite. satan proste vyplnil profil a nesedelo mu to, tak se zaptal. a tretina lidi zacne vykrikovat, jestli je dulezity jeho stari. teda vy mate staroste ![]()
Dain a Olik: nejlepsi je, ze ja bych to ani nevyplnoval, kdyby na to neupozornil v jinem tematu nekdo jiny. Napsal jsem to zde jakozto informaci pro administratory, nikoliv jako tema pro diskusi.
S474N: V tom jiném tématu… to reaguješ asi na můj koment, že? ![]()
mike007: presne tak ![]()
Ono to neni o tom, jestli je to cz nebo sk web, ale o tom, kdo vytvoril tu sablonu na ktere to jede ![]()