Nevíte někdo kde by se dala stáhnout starší verze Geogetu? Konkrétně sháním verzi - geoget v. 2.4.0.570 Díky.
Že by byla 2.4.0.570 zrovna starší verzí, to bych neřekl. Já myslel, že někdo chce opravdu něco staršího. Já tady mám třeba 1.2.10.299. Co třeba napsat HaLuMa ?
No pokud vim, tak posledni verze GG vysla 30.6 a to verze 2.4.0.578. A zatim je to prvni a posledni oficialni verze teto rady, predchozi byla 2.3.6.570, ktera jeste nema upravene ukladani skriptu. Kdybys mel zajem o tu, tak bych mohl poslouzit ![]()
Mel jsem nainstalovanou právě verzi 2.4.0.570 a vše mi fungovalo perfektně. Potom jsem aktualizoval na ..578 a Geoget mi přestal generovat statistiky. Vyskakuje jenom chybová hláška že neexistuje geojarry.exe v datovém adresáři atd. Bohužel jsem si nenechl instalačku té ..570-ky.
No, a co raději rozběhat tu novou verzi ?
Myslím, že jedna z věcí, co se měnila bylo umístění scriptů a programových doplňků. A už delší dobu se používá GJ ve Win verzi, ten má aktuální verzi 2.1.1, pokud se nepletu.
No tak si ten geojarry presun tam kam je potreba, v dalsich verzich to stejne bude potreba.
Docela bych se vsadil, ze verzi kterou si psal si urcite nemel, protoze na 99,999% se nejednalo o verejny build. Neni nic jednoduzsiho nez si nainstalovat nejnovejsi verzi GeoGetu a k ni i nejnovejsiho GeoJarry.
Spousta zajimavych faktu. ![]()
-
tato verze zcela urcite nebyla verejna. Takze co se, misto na verejnem diskuzim forum, se zeptat toho, kdo ti tu verzi dal?
-
takova neverejna verze je zcela urcite urcena jen na testovani, ma urcite mnoho rozvrtanych a nedodelanych veci. neni dobry napad ji pouzivat trvale.
-
K tebou zminene chybe - spravne reseni je aktualizovat ty skripty, co ti prestaly fungovat a ne downgrade geogetu. Starsi verze ti na 100% nebude umet ani naimportovat to, co ti GJ stahne!
Tak se nakonec zdařilo. Vše jsem nainstaloval znovu na nejnovějí verze, nastavil a aktualizoval databázi a vše začalo fungovat skvěle. Díky všem za rady a nakonec i utvrzení vše předělat na nové verze.