Statistika na GC.com

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli musím být PM abych si mohl dát na veřejný profil svoje statistiky ? .
Dík Tadeáš

Pokud jsi PM, vidíš u sebe i u ostatních statistiky od GS pod záložkou v profilu. Pokud nejsi PM, tyto statistiky sice nevidíš, ale můžeš si do svého veřejného profilu vložit své vlastní vytvořené statistiky. Tyto statistiky uvidí každý i "ne PM". Na jejich tvorbu je řada programů, ale s těmi už konkrétně poradit nedokáži.

ahoj, vlevo ikona modrá koule s názvem geoget. Klikni a precti si návod.:smiley:

Mozes skusit napriklad tento sw
Stiahni MyFound 4.2.0.1

nebo navštiv téma GASP statistika All… Je to teď o několik témat níž

Ten MyFound mohu pro tvorbu statistik z vlastní zkušenosti doporučit. Používám jej, i když mám PM.
Nabízí dost možností, jak si statistiky doladit podle svého a přitom je určený jen pro statistiky, takže nemusím tápat v jiných funkcích :slight_smile:
I když je bravda, že na jednoduchost GSBuilderu nemá. Jenže GSBuilder sám o sobě je k ničemu (neumí si sám stáhnout nálezy).

Hele kouknu spis na te GSBuilder. Příjde mi jednodužší.

Jednodušší je, ale sám o sobě je k ničemu! Nejdřív do něj musíš nahrát gpx soubor se svými nálezy. A ten soubor získáš buď jako PM, nebo přes výše zmíněné prográmky.
V čem si pak statistiku necháš vyjet je druhá věc.

Osobne doporucuji GASP :slight_smile:

Skusil som zadat Tvoj nick "T.Brozik" do MyFound a za par minut bol vysledok
tu si to mozes pozriet
Je to len zaklad, mnoho dalsich funkcii je k dispozicii v nastaveniach, ktore je lahko prisposobitelne, samozrejme aj s ohladom na jazyk…

Tak jsem ted prográmek zkusil a musím smeknout,díky Klama !!!
Ještě kdybych nebyl já lama a podařilo se mi nastavit i GeoGet,ale to asi bude ještě na delší práci :D:D:D

jakozto BM doporucuju statistiky myfound.
sou paradni a jednoduche

u ostatnich sem mel problem se stahovanim PMkesi

hrabosek: chces tu tvrdit, ze jako BM si muzes stahovat PM kese?

Ten problem mas i s MyFound, rozdil je jen v tom, ze ten si ty chybejici udaje vymysli.

Tak tak, mali by ste daco vymysliet aj vy, aby tie PM tak nevadili…
MyFound si pre PM kesky urci suradnice podla stredu kraja, kde je dana keska zaradena, s tym, ze je mozne ich upresnit rucne hocikedy…
Myslim, ze pre potreby statistiky to je postacujuce, ale najma to neotravuje keserov…

Nejak nechapu, v cem je problem? Kdyz uz z nejakeho PM vyzebram souradnice, abych mohl PM kesku odlovit, tak proc si nevyzebram i cele GPXko, abych si nemusel vubec nic vymyslet?

Pri normalnim zivote, pokud odlovim BM kesku, tak uz ji v tom Geogetu (ci cemkoliv jinem) mam, takze mne uz netrapi, ze se pote stala PM keskou.

A jestlize prechazim a nemam historicka data, tak opet, opravdu neznas zadneho PM, ktereho bys poprosil o komplet data? V tu chvili se jedna o jednorazovou akci, to opravdu kazdy prezije.

Krom toho, ze vyrobit si tu kesku rucne, i s pribliznym souradnicemi, muzes kdykoliv. Ono ve skutecnosti je PM kesek tak malo, ze se u bezneho BM uzivatele jedna o jednotky. Zadny velky problem!

Jinymi slovy, proc bychom meli neco vymyslet, kdyz nam PM kesky nevadi?

A i kdyby, tak doplnit souradnice k PMO kesce tak, ze kliknu na jedno tlacitko, a do okenka Geocoding napisu nazev kraje, to umi kazdy. Ba co vic, clovek si tam muze napsat treba i nazev okresu, nebo i nazev vesnice pobliz, a bude to mit mnohem presneji. :smiley:

Tak se koukám, a mám odloveno 11 PMO na 2400 celkem. Tj je jich asi 5 promile.

Ja 23 kusu PMO na 1756 celkovych.

ja mam odlovene nektere PMO, ktere pred tim PMO nebyli… treba :wink:
na statistiky jsem zacal hrat nedavno, takze jsem je v geogetu neměl. a otravovat ostatni se shanenim GPXek se mi tak nejak nechce.

mluvím tu o stahování informací pro účely statistik.