Ahoj,
můžete mi prosím někdo poradit se statistikou na GC. Jsem PM a do geogetu si nahraji vše potřebné přes PQ, ale při vytvoření statistiky na GC se mi tam objeví menší počet kešek, než které mám skutečně nalezené.
Díky.
Na statistiky je vhodne pouzit balicek GASP. ![]()
Já jsem řešil stejný problém / málo keší ve statistice / v GSAKu , a problém byl v tom , že keš byla nalezena a zalogována . ale GSAK ji bral jako nenalezenou. Ručně jsem to opravil a je to OK.
A v tom Geogetu vidis kolik nalezenych kesi - kdyz prepnes na filtr FOUND?
V Geogetu jich mám natažených 81 ( z toho je jich 5 archivovaných, ale ty by se měli ve statistice taky objevit), ale stat. na GC mi hlásí, že jsem jich objevil 80. Přitom poslední zalogovaná je asi před 14-ti dny.( Nepočítám do toho včerejší tři logy, protože ty ještě v PQ nejsou.
mirekr: mas-li cas, tak se na to spolecne muzeme kouknout pres TeamViewer.
Sorry, že se ozývám až teď, ale teprve jsem se dostal k počítači.Pokud by jsi mi s tím mohl pomoct, budu rád.
Posli mi kody z TeamVieweru a podivame se na to.
Hehe já to zvládám i bez Gaspu lol ![]()
ale reklama je potřeba B)
jak jsi udelal to PQ? …
udelal jsi ho rucne, nebo jsi kliknul na klikatko MY FINDS "ADD TO QUEUE"???
DrakMrak: reknu to takhle, ted jsem se s tim 20 minut doslova sral - na cizim komplu na dalku, bez poradnych nastroju typu TotalCommander. V tom Pruzkumniku je to strasna onanie, nakonec jsme zjistili, ze ma nejakou nakopnutou instalaci - chybel i soubor sablon apod. V takovem pripade je opravdu rychlejsi odzalohovat uzivatelska data, stahnout GASP. Toto cele zabralo desetinu predchoziho casu.
Takze pokud se chce nekdo realizovat a vse nastavovat rucne znovu, tak samozrejme muze, pro me je efektivnejsi pouzit uz predpripravene.
MildaPaja: uz vyreseno, jinak PQ stahuje pres GJ - sikovnej kluk to je!