Statistika na profilu GC

Nevíte prosím někdo, zda je na GC.com nějaká změna, co se týče nahrávání statistik do profilu? Generuji statistiky přes Ggstat a pak zdrojový kód htm nakopíruju do profilu.
Zkouším to tento týden každý den. Do konce února mi to fungovalo bez problému i s češtinou, ale teď když zkopíruju data na profil, tak v preview profile details mám pořád zdrojový kód a pokud se na sebe podívám "zvenku" tak tam sice statistiku mám, ale není česky. Nevíte jestli je chyba na GC nebo Ggstat? Zkoušela jsem i různý templaty, ale výsledek je stejný…

Protoze zdaleka nejsi jedina, domnivam se, ze problem bude na strane gc.com.

I geostat vypověděl službu v polovině generování v příkazovém řádku napsal ERROR zadání. :frowning:

Co je "Geostat"? Pokud tim myslis "GgStat.exe", pak je to podivne hlaseni, takove tam nikde neni. Navic vypisuje hlaseni v anglictine. Pokud chces nejakou pomoc, budes muset byt konkretnejsi.

Já si dneska taky dělal statistiky a bez problémů - kupodivu, u mě se to moc často nestává :slight_smile:

Možná jsi to nějak prošťouchl :-), v preview se to sice furt nezobrazuje jako html, ale ve profilu už to je, dokonce i česky..
Tak nevím, jestli s tím na GC.com něco porobili nebo to bylo rukama…

Nechci vás odsuzovat, ale zřejmě to bylo rukama :wink: Dělal jsem statistiky poslední tři dny každý den asi dvakrát a vždycky bez problémů. Tak hlavně, že už vám to jede :slight_smile:

Zdravim, chci se jen zaptat jestli by mi někdo neporadil jak zapsat na geocaching. com do Trackable (tam myslím že se zapisují cwg a tb a gc) jak na to. Díky moc

Trackable do statistiky? Na to existuje makro pro GeoGet. Obrazky CWG do statistiky jde zaclenit pomoci pluginu pro Ggstat (viz muj podpis). Oboje je k dohledni na strankach GeoGetu. Z otazky mi ale nevyplyva, co vlastne chces delat., takze pokud jsem to pochopil spatne, budes muset otazku upresnit.

Mouras: a co to ma spolecneho s Geogetem a statistikami v profilu?

http://wiki.geocaching.cz/wiki/Travelbug