Statistika v profilu

Všiml jsem si, že někteří uživatelé na www.geocaching.com mají ve svém profilu statistiky odlovených kešek - třeba mapu s vyznačenými zeměmi, kde něco odlovili, četnost odlovů podle měsíce, dne v týdnu a podobně. Zajímalo by mě, jak se taková statistika do profilu přidává a jestli je toto dostupné jenom Premium Members nebo těm, kdo odlovili nějaký minimální počet kešek.

Statistika je pro každého kdo si ji rozběhne :slight_smile: Umí to různé programy, například ja používám Geoget. Jak na nej i jak na statistiky se dočtes na webu programu, odkaz je tady na stránce, v levém menu :slight_smile:

Ahoj, já používám pro stažení keší Skrýšotlač a pro generování statistik GSBuilder

Tak jako jiny kolega uprednostnuji GeoGet.

Naprosto mi vyhovuje MoZiGo.

Nejjednodussi je asi tohle:
Vyber si JAKY layout statistik se ti libi, nebo by ti vyhovoval. U vetsiny statistik je dole na konci napsano cim to bylo generovane jestli GeoGet, GSAK nebo jiny ze zminovanych programku… :wink:

Znam i takove, co si je (v poctu pres 4.000) delaji RUCNE sami!.. ;)B)

ahojky, nejjednodušší a nejrychlejší asi toto můj GPX si stáhnu z Bartlika a ten potom proženu už jen přes GSPBuilder … další otázka je pak si dostahovat do profilu různé další statistiky jako světový a evropský žebříček, cache-level jednotlivých keší, dále státy světa Evropy, kde jsem všude hledal a nakonec katalog o mých nalezených CWG … nezabere to moc času a vypadá to docela hezky … když budeš chtít, tak se můžeš podívat na můj profil … ahoj … silvermann

tady máš vše popsano jednoduché a učinné;)IC.cz - tato stránka je nedostupná

Ono je treba si udelat jasno v tom, co clovek vlastne chce.

Pokud jde jen a jen o ty statistiky, tak asi postaci nejake z tech jednoduzsich udelatek jako je GSbuilder.

GSAK nebo Geoget jsou primarne urceny na mnoho jinych veci, a generovani statistiky je jen jedna z mnoha funkci! Proto se lide, kterym jde jen o statistiku, v nich casto ztraceji. Na druho stranu umoznuji mnohem vetsi skalovatelnost statistik, vcetne zabudovavani svych vlastnich statistickych vymyslu.

Já jsem dost dlouho používal pro data, jejich archivaci, generování GPX pro navigaci GeoGet. A pro statistiky jiný program, s úplně jinou databází. Ten jiný program se mi zdálo, že jde rychleji přinutit ke smysluplným výsledkům a měl některé hezké věci - automaticky přidával fotečky, databázi CWG a podobně. Jenž určité věci se tam konfigurovaly docela složitě a rozhodně ne na 2 kliknutí, variabilita byla nízká, a hlavně mi to občas řvalo, že mám v databázi něco nekorektního a že si s tím neví rady.
Takže jsem rozchodil statistiky pod GeoGetem, dá se to konfigurovat z mého hlediska velmi snadno, výběr mapek je docela dobrý a stále se zvyšuje. O mnoho věcí se mi stará opravdu automaticky (tedy včetně generování milestones, FTF, výškových dat, tabulek krajů a okresů, dokonce včetně tabulky s časy odlovu) jen mu stačí jednou provždy udělaná poznámka v databázi Geogetu.

Je to ale taky o tom, jak získáváš data o keších, jestli je nějak archivuješ a udržuješ.

Koukl bych od každého programu na několik verzí, protože každý uživatel používá nějaké jiné možnosti. Já tam mám třebas dost map a někdo jiný také v GGstatu nepoužívá žádnou.