STATISTIKY DO PROFILU PRO BM?

můžete mi někdo vysvětlit, jak si dostanu statistiky do profilu, když jsem BM?
nějak srozumitelně, polopaticky…ne podívej se do wiki a podobně.. kdo nechce poradit a jen prudit,tak at raději neodpovídá…DÍK

Mě vyhovuje GSbuilder viz. forum statistiky na dvě kliknutí. Stačí jednou nastavit a pak jen generovat. Ale potřebuješ k tomu GPX data který si musíš stáhnout. Doporučit můžu skrýšotlač. Gpx data načteš do GSbuilderu a vygeneruješ statistiku. Jednoduchý a statistiky vypadají moc dobře.

Takhle http://frostowje.ic.cz/?p=29
Nenech se zmát tím, že to vypadá komplikovaně, včetně stahování programů, instalace a vytvoření statistik je to akce tak na půl hodiny a zvládne to i blondýna :smiley:
Je to krásně krok za krokem popsané.

Pokud jsi víc technicky zdatný, zkus GeoGet a sežeň si někoho, kdo by ti věnoval tak dvě hodiny a pomohl by ti s tím (nejlepší je to přes ICQ). Já ti s tím nepomůžu (dělal jsem to stejným způsobem :D:D ).

Pokud jsi víc technicky zdatný, zkus GeoGet a sežeň si někoho, kdo by ti věnoval tak dvě hodiny a pomohl by ti s tím (nejlepší je to přes ICQ). Já ti s tím nepomůžu (dělal jsem to stejným způsobem :D:D ).

Tak statistiku mám vygenerovanou, ale jak ji dostanu do svého profilu na geocaching.com? Jsem BM…Díky…

Vložením vygenerovaného HTML do tého profilu. stejně jak je psáno na IC.cz - tato stránka je nedostupná někde bod 10 u Generování statistik ze souboru GPX.

Otevři stránku http://www.geocaching.com/account/editprofiledetails.aspx a do toho pole vlož vygenerovaný HTML kód.

Problém toho celého je akorát v tom, že když se s někým přichomejtnete k PMO keši, tak ta se tam nezapočítá…

¨
to vypadá dost dobře..už se stahují…jen když je pak budu chtít obnovit, musím znovu stáhnout všechny keše nebo mi jen stačí otevřít už hotové GPX a stáhnout zbytek??
tohle netusím, stahoval jsem si GPX jen z urcite oblasti…
no ted si stahnu i svoje, abych další nedal blízko nějaké své…ono těch 161m je někdy mooooc daleko…vlášt když by byla jedna keška o 20m výš než druhá

Osobne radeji doporucuji rozchodit Geoget, potazmo GeoJarry.

Třeba MoZiGo PM keše započítává, ale vytváří o nich fiktivní záznam a všechny je z nějakého nepochopitelného důvodu na mapě umisťuje k Šumperku :smiley: :smiley:

Takže pokud chceš ještě nějaký tip na statistiky, tak MoZiGo. Kešky se ti stahujou na povel samy a celkově je to natolik jednoduché, že mám trpělivost si tu statistiku čas od času pro zajímavost vygenerovat, i když si ji nikam nevěším (profil zaplácnutý statistikou mi přijde, jak bych to řekla… bezduchý a primitivní ;))

Souhlas, přešel jsem k němu od konkurence. Mám v něm databázi, snadno se mi generují soubory pro navigaci. A statistiky - jak je jednou nastavím, tak už jedou opravdu na jedno kliknutí se vším všudy. Mapy jsou jedny z nejlepších a výsledek je mnohem variabilnější, všechno si můžeš poskládata jak srdce ráčí-
Myslím, že i default nastavení GGstatu něco rozumného vygeneruje. S konkurenčním programem jsem také míval problémy s databází, občas některé keše zpracoval nějak podivně, musely se ručně generovat tabulky FTF, milníků a oblíbených.

Kdysi jsem o tom s Klamou diskutoval, že by mohl třebas použít průměr ze souřadnic několika časově podobně odlovených keší nebo něco podobného. On totiž nemá jak je automaticky zjistit - čtení listingu PM keší je totiž blokované jen a pouze pro PM ! Nakonec mi vysvětlil, že je jednodušší když si ten CGxxxxx soubor prostě oedituju a ty správné souřadnice tam prostě napíšu.

tak mám stažený GS Builder, stažené GPX ze skrýšotlače, zaregistrovaný nick na macek.cc, ten vyplněný v GSb ale když si do něk chci načít to GPX,tak mi to napíše, že mám pravěpodobně špatný login v nastaveních. přitom JE správně..kde může být problém?
díky

V tom, ze sis nenechal poradit a nezvolil Geoget :smiley:

CZECH.TIR: A nemá být náhodou ten nick stejný jako máš na GC.com? Zkus se podívat přímo do vlákna o GSBuilderu tady na fóru, tam se to řešilo asi třicetkrát :wink:

Prečo v mozigo pri generovaní fiktívnych záznamov pri PM keškách generujem súradnice Šumperka?
Nie nedávam tam Šumperk ale súradnice 50.000,17.0000 a je to kvoli jednoduchosti…ak to niekomu vadí môže si to predsa zmeniť ale nejake súradnice tam dať je potrebné aby sa to dalo spracovať. Iste by sa tam dal pouziť aj akysi priemer ale ja som potreboval vyriešiť najprv funkčnosť , potom som sa už k tomuto "problému" nedostal.
FTF tak ako to mam aj s obrázkami a odkazmi na kml subory sa automaticky z logov spracovať endajú…preto si to každý musi držiavať sám. Mozigo je postavene tak aby co najmenej obtazoval gc.com a snazi sa pracovat s uz predtym stiahnutymi datami. FTF patri tiez k tym, ktore sa teda automaticky !prilepia! ak su uz raz vygenerovane…
Uznavam, ze nie kazdemu vsak takato koncepcia vyhovuje a pouziva ine nastroje.

nick je stejný, heslo jiné…četl jsem to několikrát, i se zkoušel dhlásit/přihlásit na macek.cc a nic :frowning: jinak to vypada dost dobre, uz chybi jen krucek

To je divný. Já to mám takhle nastavený a ani na jiným PC nemám problém. Stejný nick a jiné heslo a jede to. Možná jsi napsal heslo s caps lockem?