Statistiky geocaching.com ukazují o jednu cache vic...

Ahoj, chci se zeptat, zda se nekdo z Vas setkal se stejnou situaci : statbar na www.geocaching.com ukazuje o jednu nalezenou cache vic nez je realny stav. Kdyz prohlizim svuj profil, nebo verejny profil kolegy kacera, ktery objevil stejnou chybku, stranky jsou po 20 kesich, nepletu-li se. A na jedne z nich je jich pouze 19… Takze i v profilu je jich spravne logovano napr. 543, ale statbar a public profil souhrn ukazuje 544… :o. Diky za pripadne rady

duplicitní log?

Problém bude v tom, že jsi zalogoval jednu keš 2x. Proto bych doporučil projít si své logy na keších a hledat tam dva "found it" logy u jedné kešky. Pak jeden z nich smaž a je po problému.

Nebo je tu ještě možnost, že jsi 2x zalogoval event. Někdy se stane, že se člověk přihlásí "attended" místo "will attend" logem a po eventu to zaloguje ještě podruhé.

Diky za radu, eventy to nebudou, nechodime :), Projedu my logs, jen doufam ze se nemusi probirat log po logu, ale pripadne budou videt hned v tom seznamu :).

promiň, ale mě se zda, že ti to sedi - na prvni pohled mas ve statistice na posledni strance jen 4 keše a to s nasobkama 20-i da dohromady tvych 544.

Jednotlive stranky jsem neprohlizela a zda se mi malo pravdepodobne ze by se nekde uprostred statistik misto strankovani po dvaceti objevilo 19. Počítal jsi správně? I kdyz porovnam posledni stranky jednotlivych druhu kesi (tradi, earth, mystery …) nasobky dvaceti a zbytek vzdy daji spravne cislo. Na dvojity log to opravdu nevypada!!!

tak jestli te muzu pozadat, kolik vidis kesi na treti strance statistik? dekuji moc

Sice je to malo pravdepodobne ale stane sa…
Tento program Ti to pomoze najst pohodlne
MyFindsDownload

mas pravdu vidim 19 :slight_smile:

a to je ten zakopanej pes :smiley:
hledam hledam ale zatim nic. Spis mne zarazi ze kolega kacer ma stejny problem, a cca od stejneho data, plus minus 4/10/2010.

Jinak My finds nasel 543

Duplicitny log s tym istym dnom logovania mas na page 3…

ma pravdu - je to Kaplicka Sv.Anny v Kotline:)

co na to rict :), diky diky diky