statistiky na GC

Ahoj, mám takový menší problém, nejsem premium member, přesto bych chtěla mít u svého profilu na GC.com statistiky.

Snažila jsem se udělat si nějaké podle návodu prostřednictvím GS Builderu a skrýšotlače, ale krapet mi to selhalo - skrýšotlač se mi při pokusu otevřít ho přes start - spustit se zadáním java -Xmx2048m -jar cacheprinter.jar nepovedlo spustit. Normáně dvojitým kliknutím jo, ale takhle se mi přes start - spustit otevřela jen složka javy na disku. Nevíte, kde dělám chybu?

A když už jsem teda program spustila normálně dvojklikem, udělala pak všechno podle návodu a snad správně, načetlo se mi do generování jen 246 keší, ačkoliv jsem jich našla přes 280.

Buď jsem blázen, nebo něco dělám blbě, nevíte co? :slight_smile:

Co zkusit GASP?

ja teda skrysotlac delsi dobu nepouzivam, ale zrovna nedavno jsem na nej jen tak ze zvedavosti koukal a jestli se nepletu, tak jako tak byl ukoncen vyvoj a data ze skrysotlace jsou pro statistiky defacto nepouzitelna, i kdyz se zadari stahnout vsechny kese… nesedi D/T hodnoceni atd… ale mozna se to je jen moje zkusenost:D

Já používám MyFound, to je blbuvzdorné.

MyFound ale nevie zoradit kesky presne podla nalezu. To znamena, ze ak najdes 20 kesi v jeden den, tak je v tom bordel. Da sa to vsak manualne usporiadat.

díky, taky už jsem uvažovala o tom, že to zkusím s jiným prográmkem, vaše názory mě v tom utvrdily.

To jo, řadí je to podle toho, jak se logují.

No ja mam prave opacnu skusenost s MyFinds. Vobec ich nezoradi podla toho ako logujem kesky v danom dni, a potom su v statistike rozhadzane a nesedia milniky.

Umí Geoget řadit nálezy podle toho, jak se logují? Kdysi jsem to zkoušel a nešlo to, proto jsem přešel na Mozigo

http://geoget.ararat.cz/doku.php/user:navody:nalezy
Ano, umi pouzit cas nalezu.

Vzhledem k tomu, že jsme čas do logu nikdy nepsali, tak na to už je pozdě.