Ahoj, mám takový menší problém, nejsem premium member, přesto bych chtěla mít u svého profilu na GC.com statistiky.
Snažila jsem se udělat si nějaké podle návodu prostřednictvím GS Builderu a skrýšotlače, ale krapet mi to selhalo - skrýšotlač se mi při pokusu otevřít ho přes start - spustit se zadáním java -Xmx2048m -jar cacheprinter.jar nepovedlo spustit. Normáně dvojitým kliknutím jo, ale takhle se mi přes start - spustit otevřela jen složka javy na disku. Nevíte, kde dělám chybu?
A když už jsem teda program spustila normálně dvojklikem, udělala pak všechno podle návodu a snad správně, načetlo se mi do generování jen 246 keší, ačkoliv jsem jich našla přes 280.
ja teda skrysotlac delsi dobu nepouzivam, ale zrovna nedavno jsem na nej jen tak ze zvedavosti koukal a jestli se nepletu, tak jako tak byl ukoncen vyvoj a data ze skrysotlace jsou pro statistiky defacto nepouzitelna, i kdyz se zadari stahnout vsechny kese… nesedi D/T hodnoceni atd… ale mozna se to je jen moje zkusenost:D
MyFound ale nevie zoradit kesky presne podla nalezu. To znamena, ze ak najdes 20 kesi v jeden den, tak je v tom bordel. Da sa to vsak manualne usporiadat.
No ja mam prave opacnu skusenost s MyFinds. Vobec ich nezoradi podla toho ako logujem kesky v danom dni, a potom su v statistike rozhadzane a nesedia milniky.