Koukal jsem do statistik a zřejmě se změnou na GC.com přestaly počítat statistiky. Je v plánu nějaký upgrade? docela mě bavilo se koukat, kdo na tom jak je, žádné pořadí však nehoním, ale je zajímavé pozorovat, jak komu keše přibývají.
V plánu oprava je.
teď sem nekoukal, jak chodí statistiky, ale mě (že by problém mezi židlí a klávesnicí?) nešla statistika nalezené/založené - respektive jsem se do ní nedostal.
např. Any_cz, které jsem tady dělal účet a nastavoval vše podle mě v té statistice je a to má poměr cca 165/0
Zatím se může dívat na http://www.cacherstats.com/Czech_Republic1.html - akorát tam nejsou přírustky a založené keše.
tak snad opraveno a postupně by se měly statistiky zaktualizovat.
No a teď ty statistiky pravděpodobně nefungují zase, tudíž nemohu dětem odpovídatna otázku, o kolik míst jsme se ponalezení keše posunuli vpřed- odlepili ode dna:) Alespoň ubyde dotazů.
no tak si neco vymysli ![]()
Technický problém s načtením stránky z gc.com. Začalo to vracet chybu 500…
Ahoj Pepo,
Jak se vyvíjí situace se statistikami? Dik za info!
Problém řešíme s Groundspeakem.
choze
Přeji hezký den, a bude se někdy také aktualizovat (cizinec?), (tuzemec?) ??..neci být stále cizincem
Tak funguje ta statistika, nebo ne? Mám tam poslední aktualizaci někdy v březnu. Jo a jak to je s tím cizincem/tuzemcem?
Po nálezu třích referenčních keší zmizelo ( alesppoň u mně ) cizinec / tuzemec.
Hm a co tak probrat nebo přidat referenční keše? Pár jich je už archivovaných. Tak třeba místo nich. Tyhle už nikdo neodloví.
Třeba zrovna GCRAJN vernost za vernost / faithfulness , nebo GCZ5W9 Chram sv.Gorazda jsou archivované.
Jinak u té aktualizace statistik jsem si všiml, že u některých (včetně mě) je poslední datum 23.3.2010…tak jsem pátral dál a zjistil jsem, že tohle datum aktualizace měli z větší části kačeři, kteří loví v Olomouci a okolí…náhoda? ![]()
Nějaké archivované jsem vyhodil. Beru návrhy na referenční kešky. Požadované vlastnosti: hodně nálezů, málo nálezů od cizinců, není blízko jiná referenční keška.
navrhoval bych tuto…, nechodí tam zrovna málo lidí a cizinců je tam minimum ![]()
GC10EQT
Po pádu serveru statistiky nenačítají nově nalezené kešky…