…
Statistika na GC.CZ mi chybne pripisuje o 3 nalezene cache vic, nez GC.COM… nejaky bug, souvisejici se soucasnymi problemy a presunem? Prijde mi, jako by se zapocitavaly i zapsane poznamky, nebo logy “not found”
ano, souviselo to s presunem a nejak s tim bohuzel souvisi i zmizeni tohohle vlakna. statistiky jsem si vsimnul uz vcera, ale uz mi pripadalo jako daleko lepsi napad jit spat, takze jsem si to nechal na dnesek. je to ted v poradku, resp. lepsi? no skoda, ze nemame ty archivovane cache.
byly tam vsechny logy, prvni byl saman a erik88l-r u nas mel skore 6. hi, hi.
Ano, ted to naprosto sedi
Take rozdeleni na vice stranek je dobry napad. Hlavne u seznamu nalezenych se diky tomu zvysil pocet logu, je jich tam vice jak “poslednich 100”, coz je rozhodne dobre. Posledni dobou tech 100 nekdy nestacilo
Diky!!!
No, nerekl bych, ze to sedi . Dorcadion nema svych 400 a ja nemam svych 21
sedi to ked budes pozorny, tak si precitas, ze sa jedna o logy zo sucastnych ceskych cache - t.j. nezaratavaju sa ani zahranicne cache ani zaarchivovane cache - skratka nejedna sa o statistiku nalezov vsetkych cache
Dneska je to sice lepsi, ale vcera to bylo hezci. Vsiml jsem si, ale neprotestoval.
A ty stranky, to bude jako I. II…liga. Dalsi bezvyznamna motivace. Fajn
Kazdy mame ve svem profilu statistiku z GC.COM. Ta je zrejme uplna (asi i vc. zaarchivovanych, to nevim) a je tam i stav ulozenych kesi. Nekdo (pokud si vzpominam Baccy, Woodhecat a i dalsi) maji na sve strance vytazeny stavy nekolika druhu a kamaradu.
Neslo by to nejak vyuzit pro uceleny prehled, pokud je o to takovy zajem? Doufam ze se udrzim v TOP TWENTY :-), uz jsem motivaci ztracel a tato bezvyznamna mi staci ke stesti :-).
ja myslim ze to pojde ak o to bude zaujem len to niekto musi spravit - problem je, ze tam nebudes mat vsetkych cacherov - novych budes musiet stale manualne pridavat (aspon si myslim)
a navyse to budes musiet manualne zoradovat, pretoze to je graficka informacia…
Nojo, to jsem si nevsiml ze je to jen obrazek. K databazi se asi nedostanem.
Musim povedat, ze neviem co sa stalo. Ja si tie statistiky o ktorych sa hovori, pozeram az teraz a je tam kolonka so vsetkymi nalezmi a aj poradie, takze bud ste si to nevsimli alebo je to najnovsia feature.
V kazdom pripade, klobuk dole, Honzo!
ja myslim ze je to novinka, perfektna praca, Honzo :)))