Vydavame novou verzi Statoru. Mela by obsahovat vsechny potrebne upravy pro spravnou funkci s novym GC.API. Snad jsme tam nezavlekli moc novych chyb.
Vřelé díky za novou verzi a práci s tím spojenou. Vyzkoušel jsem, snad funguje vše tak, jak má.
Jednu opravu ale stále postrádám - nenačítají se některé ikonky cestovatelů
Oprava? Nevzpominam si, ze bys tuto chybu hlasil ;-)
Ono neni moc jak potrebne informace zjistit. Pokud vim, dela to plugin GetTrackList pres GJ. Takze jedine ze bys kouknul do vystupu toho pluginu, jestli v nem jsou pro prislusne cestovatele vsechny udate spravne. Pripadne mi ty 2 soubory (nebo kolik jich je) poslat. Jinak me nic nenapada.
Ahoj,
díky za věnování se nekonečně hodin pro potěchu ostatních.
Hlásím, že tabulka "První nález ve státě" mi zobrazuje nález poslední.
BadgeGen jedno malinké info k situaci kdy se vám generuje víckráte odznak The Geocacher on je to takový indikátor chyby asi neplánovaný ale tak nějak to je někdy v budoucnu to upravím jinak ale nestojí a nepadá na tom nic. :)
Jelikož BadgeGen je živý organizmus a prostě se vyvíjí tak kdysi došlo k přejmenování jednoho odznáčku konkrétně The Lazy Cacher(s) no a to s působí někomu problémy jelikož nastavení je uloženo v INI tak tam už se dodatečně nezmění a ten odznak pro novější verze BadgeGenu chová jako neznámý a to je ošetřeno vložením prvního odznaku ze všech
a je to…
Takže jak to vyřešit (jen pro ty co se jim dabluje odznak ostatní tohle v klidu ignorujte!):
BUĎ: Vyhodit modul Badges ze statistiky a zase jej tam vložit nastavit a uložit
A NEBO: Opravit si v nastavení v modulu Badges, Sekci která obsahuje odznáček The Lazy Cacher - pravděpodobně bude vypnutý :) Nastavení položky BadgesDT..
Ahoj,
díky za věnování se nekonečně hodin pro potěchu ostatních.
Hlásím, že tabulka "První nález ve státě" mi zobrazuje nález poslední.
Mas tam z drivejska chybu, tu nejde odrstranit jinak nez upravou SQL - budto rucne nebo si tabulku odeber a pridej znovu.
Mas tam z drivejska chybu, tu nejde odrstranit jinak nez upravou SQL - budto rucne nebo si tabulku odeber a pridej znovu.
Jak prosté, taky mne to mohlo napadnout.
Díky. Vyřešeno.
Oprava? Nevzpominam si, ze bys tuto chybu hlasil ;-)
Ono neni moc jak potrebne informace zjistit. Pokud vim, dela to plugin GetTrackList pres GJ. Takze jedine ze bys kouknul do vystupu toho pluginu, jestli v nem jsou pro prislusne cestovatele vsechny udate spravne. Pripadne mi ty 2 soubory (nebo kolik jich je) poslat. Jinak me nic nenapada.
Našel jsem to:
http://www.geocaching.cz/topic/30278-stator-tvorba-statistiky/?p=566413
Prima, tohle se mi nejak z hlavy vykourilo. Podivam se na to.
Ahoj,
muzu se zeptat jak by to SQL mělo správně vypadat? Když modul odeberu a zase přidám, tak je pak SQL prázdné, tudíž se nevygeneruje nic.
Původně jsem tam měl toto:
select id, cachetype "Type icon", Name, country "Country flag, text", dtfound||dttime "Found datetime"from (select gc.id, gc.name, gc.cachetype, gc.country,substr(gc.dtfound,7,2) || '.' || substr(gc.dtfound,5,2) || '.' || substr(gc.dtfound,1,4) as "Found_date",gc.dtfound, substr("0000"||gc.dtfoundtime,-4,4) dttimefrom geocache gcwhere gc.dtfound>0order by gc.dtfound || dttime desc)group by countryorder by dtfound || dttime asc
Misto desc ma byt asc
Proverim, proc tam zadny SQL neni.
Ahoj, mám informaci pro DrakaMraka. Po aktualizaci Statoru se mi zastaví generování statistiky na odznáčcích a po odklepnutí OK se statistiky nedokončí. Konkrétně to vyhodí tuto hlášku:

Pokud ve Statoru zakážu generování odznáčků statistiku mi Stator zdárně dokončí.
Misto desc ma byt asc
Proverim, proc tam zadny SQL neni.
Díky za odpověď, ale tohle mě taky napadlo a chvíli jsem s tím laboroval, což jsem sem zapomněl napsat. Problém je v tom, že to správně identifikuje den prvního nálezu, ale už ne první zalogovanou keš.
10738
Např. Monako - nejstarší logy na gc.com jsou dole...
10739
Edit: Omlouvám se za mystifikaci, SQL se vkládá správně. Omylem jsem vkládal jiný modul.. sqltable vs. FirstCacheInCountry ... moje chyba, sorry
Vřelé díky za novou verzi a práci s tím spojenou. Vyzkoušel jsem, snad funguje vše tak, jak má.
Jednu opravu ale stále postrádám - nenačítají se některé ikonky cestovatelů
Zkusi prilozenym souborem (po rozbaleni) nahradit ten, co tam mas v adresari Modules, vyzkousej a dej vedet.
Díky za odpověď, ale tohle mě taky napadlo a chvíli jsem s tím laboroval, což jsem sem zapomněl napsat. Problém je v tom, že to správně identifikuje den prvního nálezu, ale už ne první zalogovanou keš.
Např. Monako - nejstarší logy na gc.com jsou dole...
Edit: Omlouvám se za mystifikaci, SQL se vkládá správně. Omylem jsem vkládal jiný modul.. sqltable vs. FirstCacheInCountry ... moje chyba, sorry
Tak ten EDIT mi udelal radost. Dost me to desilo. :-)
Co se poradi logu tyka, tak kdyz nemas uvedeny cas nalezu, je pochopitelne problem stanovit, podle ceho spravne poradi urcit. V tvem pripade, za predpokladu, ze mas logovano ve spravnem poradi, by melo pomoct doplnit razeni jeste podle ID logu geolog.gs_logid. Ale to je v jine tabulce, takse je treba ji pripojit pres GC kod kese (geolog.ID=geocache.id).
Zdá se mi to v pořádku, i ty odznaky mi to udělalo a chyby v grafech jsou opravené. Jen jsem asi přišel o svůj Geoget, tedy o poslední změny, když mi havaroval SSD disk. Zkusil jsem na jiném stroji se starší verzí nastavení a databáze.
Zkusi prilozenym souborem (po rozbaleni) nahradit ten, co tam mas v adresari Modules, vyzkousej a dej vedet.
Je to pořád stejné. Posílám soubor z výstupu pluginu
On je problem v tom, ze plugin vraci nejakou ikonu (04e75a2b-4d42-45c7-8bdb-2177c416c7a6.gif a predpoklada ji na ceste https://www.geocaching.com/images/wpttypes/), ale tam ta ikona neexistuje.
Server pri zobrazeni TB zobrazuje ikonu https://img.geocaching.com/largeicon/04e75a2b-4d42-45c7-8bdb-2177c416c7a6.gif, ale kdyz si ji zobrazis na webu, tak si to server presmeruje na https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/04e75a2b-4d42-45c7-8bdb-2177c416c7a6_lgi.gif
Zkus prilozeny soubor a pokud to nepujde, tak tam jeste zkusim dat tu presmerovanou adresu, ale je otazka, zda to pak bude platit obecne.
Mám naprosto stejný problém jako drowned (níže). Po aktualizaci Statoru a spuštění generování statistik mi vyskočí stejná chyba. Zkusil jsem odebrat a zase přidat modul Badges, ale nepomohlo to. Poradíte mi, co je špatně? Děkuji moc.
Ahoj, mám informaci pro DrakaMraka. Po aktualizaci Statoru se mi zastaví generování statistiky na odznáčcích a po odklepnutí OK se statistiky nedokončí. Konkrétně to vyhodí tuto hlášku:
Pokud ve Statoru zakážu generování odznáčků statistiku mi Stator zdárně dokončí.
Tohle bude nejaky problem v datech - plugin nacte neco, co nema ocekavany format, pokousi se to prevest na cislo a to se mu nepodari. Tohle musi opravit Drak, do toho se mu vrtat nebudu.