Ano, po doplnění to funguje už bez chyby, díky! Nicméně, je tam ještě drobnost, že v modulu "Finds by countries" se u země "Türkiye" nenajde obrázek vlaječky. Ještě to bude zřejmě třeba doplnit někde jinde?
Ahoj, když už se řeší to Turecko, tak bych také potřeboval radu, protože mám ve statistikách ještě další problémy.
Zatímco v modulu "SummaryByTypeInCountry" je vše v pořádku, nejsem schopen upravit nastavení, aby to bylo správně i v modulu "SummaryByTypeInRegion". Přitom všechny cache jsou správně otagované a mají tagy TR bolgesi (TRkraj) i TR il (TRokres). Ve statistikách pak jsou typy cache, které jsem nalezl, ale chybí rozdělení do krajů i jejich počty.
12036
Druhý problém je s badge podle států. Turecko má v GeoGetu v polygonech rozdělení na kraje a okresy, ale v badge se to ignoruje. Navíc po přejmenování se nedotahuje vlajka.
Ahoj, když už se řeší to Turecko, tak bych také potřeboval radu, protože mám ve statistikách ještě další problémy.
Zatímco v modulu "SummaryByTypeInCountry" je vše v pořádku, nejsem schopen upravit nastavení, aby to bylo správně i v modulu "SummaryByTypeInRegion". Přitom všechny cache jsou správně otagované a mají tagy TR bolgesi (TRkraj) i TR il (TRokres). Ve statistikách pak jsou typy cache, které jsem nalezl, ale chybí rozdělení do krajů i jejich počty.
Druhý problém je s badge podle států. Turecko má v GeoGetu v polygonech rozdělení na kraje a okresy, ale v badge se to ignoruje. Navíc po přejmenování se nedotahuje vlajka.
V MapGenSvg.Maps.ini dopln radky s Turkiye tak, kde je Turkey.
Odznacky jsou na Draka (zduraznuji do velke D, :)).
Díky za radu, ale bohužel to nepomohlo. Měl jsem tam dva řádky: Turkey=TRkraj (P) a Türkiye=TRkraj (P)
Přidal jsem dle rady Turkiye=TRkraj (P), a pak zkoušel kombinace, ale pořád se to chová stejně. Je ale možné, že jsem při hraní si s nastaveními někde jinde něco rozhasil. Takže si asi raději počkám na oficiální aktualizaci Statoru, zas tak moc mne to netrápí.
Dobre, tak az bude chvile casu, vyzkousim si to. Kdybych se treba 14 dni neozval, prosim, pripomen se mi.
Tak jsem ještě zkusil trochu experimentovat. A výsledek je toto.
12038
V nastavení parametrů pro modul SummaryByStateInRegion je možnost volby státu pouze podle názvů států, které jsou v databázi, nabízí se tedy "Türkiye". V tomto případě se neprovede rozdělení do regionů, ale jsou tam jen sloupce pro skutečně nalezené typy kešek, ale bez počtů (viz výše v mém prvním příspěvku). Když editací změním v souboru "Content.ini" ve svém profilu natvrdo název státu na "Turkiye", tak se provede rozdělení státu do regionů, celková čísla sedí, ale zase chybí rozdělení na typy kešek.
Zdravím, mohl bych se zeptat, zda není možné vytvořit Modul SummaryByStateInRegion i pro Okresy, např. pro ČR/SR?
Já jen podotknu, že si ten modul můžeš vytvořit sám k obrazu svému. Já jsem si takhle nějaké moduly upravil, ale používám už je tak dlouho, že si nepamatuji, které to jsou :D
Myslím, že minimálně jsem si upravil "Nej kešky v zemích" na kraje ČR a na celkové statistiky. Není to zas tak těžké. Stačí vydedukovat, jak to funguje a pak zkoušet ;)
Já jen podotknu, že si ten modul můžeš vytvořit sám k obrazu svému. Já jsem si takhle nějaké moduly upravil, ale používám už je tak dlouho, že si nepamatuji, které to jsou :D
Myslím, že minimálně jsem si upravil "Nej kešky v zemích" na kraje ČR a na celkové statistiky. Není to zas tak těžké. Stačí vydedukovat, jak to funguje a pak zkoušet ;)
o to se i snažím, už jsem si i tak vytvořil mapy jednotlivých okresů podle odlovu různých typů, SQL tabulky si upravuju, ale v případě toho na co jsem se ptal jsem prozatím krátký. Statistiky máš moc pěkný.
V nastavení parametrů pro modul SummaryByStateInRegion je možnost volby státu pouze podle názvů států, které jsou v databázi, nabízí se tedy "Türkiye". V tomto případě se neprovede rozdělení do regionů, ale jsou tam jen sloupce pro skutečně nalezené typy kešek, ale bez počtů (viz výše v mém prvním příspěvku). Když editací změním v souboru "Content.ini" ve svém profilu natvrdo název státu na "Turkiye", tak se provede rozdělení státu do regionů, celková čísla sedí, ale zase chybí rozdělení na typy kešek.
Turecko mi uz chodi. Bylo to to trochu slozitejsi, protoze Stator nejak nepredpoklada, ze by staty od GS byly jinak nez v anglictine, tedy bez diakritiky.
Drak ma jeste neco rozdelaneho, ja mozna jeste kouknu na ty moduly od Shashlicka, jesti neco nezunevrzalnit a nepridat do distribuce.
Pak bychom vydali novou verzi, koukam, ze te verejne precijen uz trochu rostou fousy.