Statusbar z www.devfolio.com

Ahoj. Pokud se podivate dolu na muj status bar, urcite vidite ze je uplne nanic, protoze se na nem neda nic precist. Nevite nekdo jak se da zbavit toho bileho stinovani?

Mas z toho napisu alespon peknou mysterku :smiley: :smiley: :smiley:

Nejak blize jsem to nezkoumal, ale vzdy se mi ty pismena roztrhali pri pouziti obrazku jako backgroundu. Pokud to bylo bez obrazku, tak se pismenka zobrazila normalne. Ale cim je to zpusobeno nevim, dal jsem si to bez obrazku a vic jsem se tim nezabyval.

ono se to takhle rozplizne jak kde. Nejsem IT znalec, ale mam pocit, ze je to proste strankou/serverem. kdyz to dam na profil na gc.com, tak je vse ok, ale tady na gc.cz se to taky rozplizne takhle. Asi nejaka nekompatibilita ci co…zkus si vymenit ten background, u nekterych se to nedeje…

Ja si s dotycnym panem dopisoval a sdelil mi, ze to cele "vyrezava" jako obrazek, respektive nejak rozpoznava. Bohuzel GC.com neumoznuje davat tyto udaje tak, aby doslo k jejich dalsimu zpracovani. Proto jsem se na to vykaslal a prestal jsem to pouzivat. Jinak obecne s bilym pozadim to musi byt lepsi prave diky te bile barve na pozadi (coz ma prave original).

Ach jo a me se to pozadi tak libilo… No nic dik za nazory a rady. Zamek.:frowning:

jen mala zkouska

opet zkouska

ok vse funguje. zamek