Odpověděl sis sám…keškoměrka je v červeném, čili můžeš čekat…třeba i měsíc. 14 dní se "běžně" čekalo v letních měsících už za mého reviewerování cca před rokem, a to ještě kešerů bylo daleko méně. Zkrátka revieweři nejsou stroje kteří dle potřeby dokáží zvýšit svůj výkon nebo zvětšit množství volného času, trpělivost…
Dokud nemáš žádnou zprávu u keše, tak ji zkrátka žádný rev. ještě neviděl. Zkontroluj si jen zda máš listing aktivován (tj. v jeho editaci zaškrtlé Yes, listing is active) a pokud ano, tak čekej…
OK, děkuji za informace.
Jen bych se přimlouval za rozvinutí informací v odkazu "Stav fronty ke schvalování. Čtěto pro více informací". Stačí tam dopsat:
"měrka ve žlutém - čekání běžně kolem 14 dnů, měrka v červeném - prosíme o trpělivost, počkejte si až 1 měsíc".
Ono když je tam napsáno, že běžné schvalování je za 72 hodin, tak člověk fakt nemá představu…normálně to jsou jen 3 dny, tak ve žlutém se čeká 6 dnů a v červeném 9 dnů…?!?
Pokud by to bylo možné, poprosil bych jen o dopsání informací - jak jsem uvedl na příkladu!
Určitě to bude užitečné pro všechny a nebude potřeba vznážet žádné dotazy ve fóru.
Samozřejmě je mi jasné, že je toho hodně, psát, že Revieweři nejsou stroje, je zbytečné.
Obecně žádné pravidlo, podle čeho by sis mohl spočítat, jak dlouho bude ještě trvat, než bude tvá keš schválena, není a být nemůže.
Záleží totiž nejen na počtu keší (mimochodem, co dílek v Keškoměrce, to 20 keší čekajících ve frontě, takže jednoduchým výpočtem zjistíš, kolik jich momentálně je), ale i na volném čase reviewerů (já jsem např. chtěl schvalovat včera, ale nedostal jsem se k tomu, dnes uvidíme), na tom, z jakého jsi kraje, na tom, zda se danému rev. zrovna sejde většina keší bez chyb nebo naopak s mnoha chybami, atd.
Takže jediné, co ti může být vodítkem, je obecné pravidlo: Čím více je Keškoměrka zaplněnější, tím déle bude schvalování trvat.
Jojo, rozumím, ale fakt bych tam dal nějakou poznámku
"nedivte se, když to bude trvat i měsíc, i to je možné" a klidně tam nakopíruj celou odpověď, co jsi mi dal tady do fóra :-))
Fakt jen pro představu!
Já si třeba řeknu "aha, píšou tam 72 hodin, tak žlutá bude ten týden červená 10 dnů" a pak jsem nervózní
Lidi aspoň budou vědět, na čem jsou, a nebudou zbytečně stresovat a otravovat tady ve fóru, jako já
Mimochodem, jak jsem se díval, nebyl jsem první, kdo se po 10 dnech ptal, co že se to děje…tak proto prosím o napsání více údajů do popisu Keškoměrky…!!!