Ahoj, jsem tu novy, dneska jsem s dcerou nasel prvni cahce u nas na Znojemnsku a tak jsem se chtel zeptat, jestli nekdo nema stazeny cache ze Znojmeska v LOC nebo nejakym jinacim formatu abych to mohl dat do nejakeho programu. reba BeeLineGPS nebo tak. Zkousel jsem to na geocaching.com ale tam to chce abych byl premium a zatim se mi nechce primo registrovat a platit, kdyz jsem koupil program beelineGPS. Dekuji moc za pomoc
Tedy ne, že bych se o to někdy zajímal (takže možná se mýlím), ale v listingu nahoře je několik způsobů stažení bodu - v .LOC tam je i pro neprémiové členy ![]()
coze kde ??? nechapu… jsem trosku mimo :))
Jde stahovat i po vícero waypointech (do 20), pokud dáš na stránce Hide&Seek a cache hledání například okolo souřadnic, vyleze na tebe stránka podobná této
Tam zaškrtneš cache, které chceš stáhnout, a pak klikneš na Download waypoints.
no a potom me vyzkoci stranka ze se mam registrovat jako premium a nikde nemuzu najit o tom ze bych mohl stahnout LOC soubor
Listing je popis kešky ;o) Tlačítko "Loc Waypoint File" by mělo fungovat i u Basic Memberů (přihlášený být samozřejmě musíš).
Pak můžeš ještě použít stahování po 20-ti souřadnicích v jednom .LOC souboru a to tak, že si necháš vyhledat kešky v okolí, zaškrtneš ve výpisu všechny (je tam na to i tlačítko "Check All" a pak pomocí "Download Waypoints" stáhneš všechny zaškrtnuté (bohužel u multicache bez jednotlivých souřadnic přes které musíš projít, doporučených souřadnic pro přístup, parkování, vyhlídek atd.).
Po čem?
edit: Na mě po stisku uvedeného tlačítka vyskočí okénko, kam chci .loc soubor uložit… nejsem premium member.
edit2: Jojó, to bude jak píše Javla. Já to dělal tak dávno, že jsem už zapomněl.
Sorry.
Možná sis to jen nesprávně přeložil - tohle bylo vždy volně k použití - jen poprve to chce potvrdit jakési ujednání a patrně to i dělá reklamu Premium Members účtu ;o)
Tak Tlačítko "Loc Waypoint File" tam vubec nemam, nemuzes mi prosimte stahnout toto http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?origin_lat=48.855797&origin_long=16.04883&dist=10 do LOC nebo neceho jinaciho a nekam uploadovat… diky, fakt uz nevim, cumim na ty stranky uz asi 30 minut a nikde nic
Tlačítko Download waypoints… úplně dole.
Pro jistotu…
Máš zaregistrovaný basic member účet na geocaching.com?
Jsi přihlášený?
ano, jsem registrovany prihlaseny. To tlacitko Download waypoints mam, ale kdyz na nej zmacknu, tak me to hned presmeruje na stranku kde to chce po me , abych si udelal premium ucet.. a vselijaky vysvetleni o tom na co je jaky format souboru atd
No a není na té stránce někde něco typu "I agree" a Ok, jak píše Javla o tři příspěvky výše?
Je to jak psal někdo již předemnou. Na stránce My Accoun Details zvolíš buď v levém menu Hide & Seek a Cache, nebo v pravém menu v sekci Select Options Search for nearest caches …
Objeví se ti něco podobného jako na přiloženém obrázku, kde vidíš i tlačítko na Download LOC souboru (pro Basic Member maximálně 20 cache najednou). Já jsem taky Basic Member.
kdyz zmacknu na to download tak me to presmeruje semka http://www.geocaching.com/waypoints/
Tak jo. Zkus kliknout na Step 1: Groundspeak License Agreement.
Načte se ti další stránka, kde by mělo být povrzovací tlačítko a pak už by to mohlo snad fungovat. Nemůžu bohužel přesně ověřit, protože už mám potvrzeno z dřívějška.
tak jsem to udelal, ale co dal, potvrdil jsem nejakou AULU, ale pokazdy to dam tak je to samy :))
PS: Jooooo uz to jede… diky moc… :)))
A nemáš v tom výběru cache ke stažení LOC souboru náhodou nějakou cache, která je Premium Member only? Je u ní tuším taková černá ikonka. Na GC.COM jsem nenašel tvůj NICK (jediný kony se registroval v červnu 2006 a od té doby se nepřihlásil).
ale koukam ze ten soubor LOC obsahuje pouze jmeno a souradnice, myslel jsem ze to bude mit taky nejaky popis nebo tak.. ale to bych asi musel mit prave ten premium
Ano. Pro BM obsahuje LOC soubor pouze tyto údaje.
aha, to je teda pekne blby :))))