řeším takový problém - potřebuji napsat nějaký webový script pro sledování závodních TB. Konkrétní cíl závodu je projet všechny okresy.
Dají se nějakým způsobem stáhnout informace o zadaných TB (navštívené keše, atd.)? Pokud v tom mám jasno, mělo by to jít přes API, ale jak jsem pochytil, není jednoduché získat k API vůbec přístup, natož zdarma. Existuje nějaká jiná cesta (kromě vytěžování webu)?
K API se dostanou jen "povolene" aplikace, napr. GG :) . Je tedy mozne pro GG napsat plugin, ktery API vyuziva, snad funkce GetTrackablesLogs s parametry fileds=geocacheCode, logTypes=14 by mela poskytnout seznam navstivenych kesi.
Zalezi tedy na tom, jeslti to potrebujes zjistovat opravdu online, pak je to trochu problem. Kdyby stacilo treba jednou denne stahnout informace, prechroustat je a hodit na web, pak se to treba za pomoci Geogetu da zvladnout. Geoget se da prinutit k tomu, aby se treba nejakou naplanovanou ulohou spustil, vykonal nejaky skript, a zase se ukoncil.
Tohle mně napadlo, ale až jako krajní řešení. Aktualizace jednou denně by stačila, ale chtěl jsem se vyhnout tomu, mít kvůli stahování dat mít spuštěný / vyhrazený počítač. Joo, kdyby tak šel Gg nacpat do Synology :)
Neběží na synology náhodou Wine nebo Docker? Pak by šlo naschedulovat spuštění widlí a ve vidlích naschedulovat okamžité spuštění GG v dávce a následné vypnutí widlí...