Stažení videa z YouTube

Ahoj,
poraďte mi někdo, pokud možno po lopatě, jak stáhnout video z YouTube. Moc díky

Zkus třeba youtube downloader :wink:

Jsou dvě možnosti. Buď použiješ nějaký software (doporučuji Google a pohledat) a nebo jednodušeji jdi na http://www.sosat.cz zadej link na video, vyber formát a klikni na sosat :slight_smile:

Asi jsem absolutně blbá, ale ani přes tohle se mi to nepodařilo… :slight_smile:

…doporučuju FreeRapid Downloader
…dá se tam nastavit i v jaké kvalitě chceš stahovat

Moc díky, povedlo se a můžu jít luštit :slight_smile:

Rozhodně nemůžeš očekávat že se ti povede video stáhnout ve formátu wmv, avi nebo mov. Každé video na youtube je ve formátu flv. Tenhle soubor dále musíš převést do pro tebe vhodného formátu.

Ten web (sosat.cz) by měl makat, právě jsem cvičně stáhl něco v AVI …

Znám ještě jeden způsob. Do adresy videa místo YOUTUBE zadáš VOOBYS a jinak všechno necháš. A tam už jsou odkazy na stažení.

zir37: ja pouzivam zase slovo KICK pred to youtube, takze vysledna url je potom www.KICKyoutube.com/

Nebo rovnou v prohlížeči FF doplňkem DownloadHelper (na dvě kliknutí + volba, kam uložit). Formát flv přehraje vícero playerů, tak to snad pro běžnou potřebu netřeba převádět.

E-e… Ne kazde video na youtube je flv - zalezi na rozliseni / kvalite stahovaneho videa (napr. DownloadHelper nabizi nekolik variant). Pak jsou nektera videa i ve formatu mp4

Jinak pro uzivatele Mozilla Firefox je tady link na doplnek DownloaderHelper:

1. ihned . není nutný user js
    takže zadej opera:cache vyhledej youtube.com. najdi soubor, který je relativně velký. dej refresh - kontrola, zde je to opravdu sporávný soubor- velikost se má navyšovat. pak stačí daný soubor stáhnout

2. pro lamy
    youtbe33836.user.js
    pod videm so objejí selectbox s qualitou a Save!

nebo to "flv" zdarma a bez instalace převede tento free prográmek Pazera Software is under construction

Jednoduchý prográmek…aTube Catcher. Stahoval jsem ho tuším ze Slunečnice.

Ten je asi nejlepší a docela jednoduchej (alespoň pro mě;)