Stažení všech keší Velké Británie

Příští týden jedu na půlroční stop do VB a řeším stažení všech keší do gps. Jediné co mne napadlo je vytvořit si úseky v pocket query a ty postahovat. Samozřejmě nebudu všechno cpát do gps, ale do noťasu, kde následně podle polohy nahraju do gps. Řeším to z toho důvodu, že nebude stálý přístup k internetu, když bude, tak je to OK a nic neřeším, ale budu se převážně pohybovat, tam kde moc lidí nebude.

Napadlo mne, jestli existuje nějaký plugin do geogetu, nebo cokoliv jiného o čem víte.

Poslední dotaz je, jaké jsou teď limity počtu keší v Oregonu? Kdysi to bývalo na jeden gpx 500 bodů a max. počet keší v gps mohlo být 2000. Je to stále stejné?

Oregon 200 sezere 2000 kesi a 1000 pridavnych wpt.

Nejlepší cesta bude použití PQ. Sice geoget má plugin GeoJarry na stahování keší, ale to je spíše na pár kousků a rozhodně ne celé británie (hrozí ban za použití robota na stahování dat).

Co se týče kapacity navigace, tak je potřeba uvést typ… oregonů je kopa a každý to má jinak.

Přes GeoJarry je mi jasné, že to nejde :slight_smile:
Myslel jsem, že se dá má navigace vyčíst z podpisu… Používám levného a dlouho spolehlivého Oregona 200.

Coz o to, pres geojarry to jde, ale u vetsiho mnozstvi dat bych doporucil nastavit nejakou vetsi prodlevu mezi webovymi dotazy. (to se da v GJ nastavit…). Riziko odhaleni se tak minimalizuje. Ale vzhledem k mnozstvi kesi to pak bude trvat, nez se to vsechno stahne. V Britanii maji tech kesek docela hodne.

…a do GPS je můžeš dát všechny jako POI

Už vidím ako sťahuješ skoro 89 tisíc cache pomocou PQ..

No vsechny, to by byl zajimavy test, v UK je ted nejakych cca 87 tisic kesi, tak by me zajimalo, jestli to POI pojme. :slight_smile:

No 87 tisíc dost slušné číslo :slight_smile: Vypadá to, že budu muset odhadnout předběžnou cestu kudy pojedu a když tak stahovat dodatečně…

Dá se někde najít statistika kolik je keší ve státech Evropy?

Určitě jo, měl sem v GPS snad půlku Evropy. A to byla 60CSx.

Tak POI by mely byt teoreticky limitovane pouze pameti, ktera je pro ne volna ne?

A to sa ti ako podarilo stiahnuť? 1000 PQ?

Chystal sem se dlouho dopředu. :slight_smile: Ale je to opruz, o tom žádná.

CZ se vsema wpt predstavuje cca 60tis bodu to o550 bez problemu zvlada. Zvladl i neakych 40tis Danska a minimalne 100tis Nemecka to vsechno minule leto pri me dovolene. Jak je na tom o200 to nevim. Vzhledem k tomu ze mapy jsou plne uplne zbytecnych wpt kazdych par metru tak bych rekl ze to da.

Doporucuju GeoGet a medwynovo makro, bez nej bych oregonem uz davno hodil o zed :wink:

Po 1000 PQ to mas doma za 18dnu… ale pouzivat pul roku stara data je na hovno. Anglani urcite maji nejaky mobilni site, tak si tam porid nejaky cislo a tahej to tam podle potreby.

Play->Hide & Seek Cache

Pozor na to ze rozdeleni na kraje v anglii je naprd… do cca 2008-07-20 nejsou nektere kesky po krajich, pozdeji po tomto datu uz vsechny kese kraj vyplneny maji.

On to zvlada i HCx eTrex, tak to by muselo byt, aby to Oregon nezvladal. :wink:

A jaké Medwynovo makro máš namysli?

No vypadá to, že ze stahováním PQ bude ještě sranda :slight_smile:

Nejen pro to makro je dobre se zeptat google :wink: http://geoget.ararat.cz/doku.php/user:skript:poigarmin

Díky.. makro odzkoušeno a celkem hledím co to umí… Teď jen postahovat PQ a mám hotovo!