Vyrobím komukoliv stojna na CWG.Z jakéhokoliv dřevařského materiálu a ruzný počet kusů CWG.Možno z masivního dřeva,dřevotřísky(lamino) apod čímkoliv vybavené.Cena výrazně nižší jak v jakémkoliv online obchodě.kontaktujte na [email protected]ůžete pokud jste zruční přímo nakreslit jak by jste si stojan představovali.Cena i s poštovným okolo 160Kč pro 28 políček na CWG.Pokud máte dotazy,piště sem
Nejaky priklad, jak stojan muze vypadat, cim se nechat inspirovat?
Tak jsem krvelačně otevřel tento thread abych se dozvěděl, komu CWG způsobila zdravotní újmu (už jsem si to v duchu představoval : alergie na dřevo nebo toxický formaldehydový výpary?) - a on to je jenom překlep ![]()
Takže zase žádnej bulvár…
fantazii.jako treba rozložením cwg apod.Já nevím,je tolik možností.
:)![]()
Tak za 160 jsem prikoupil do výbavy sadu sukovníků (vrtáků) v OBI, naproti tomu jeden profi stojí asi 500. No ale 50 der do smrkové desky jsem vyvrtal, a dalších 50 jich ještě určitě vydrží:D
Ták a mám z téhle asi hodinové práce dobrý pocit! A ještě mi zbudou 4 vrtáky jiných průměrů, které asi nikdy nepoužiju;). No nekupte to!
ach ty chytráci:o
chytráci jsou ti co tu provozují živnost na geofóru..
hm taky pravda
tak nikdo nemá zájem?
¨Ne, bo by to zase dopadlo, jak když jsem si objednal stojan od králíků a pasovalo 1 CWG z 20-ti :@
je možné že jestli to bylo dělané z masivu tak masiv tzv.pracuje pořád a díky jiné vlhkosti změnil stojan rozměr.Já ale můžu stojan vyrobit jak z jakéhokoliv lamina tak i z dobře vysušeného masivu.První zájemcio dostanou výraznou slevu.![]()
-
Z masívu to nebylo,bylo to z lepené desky.
-
Jestli chceš ale vyhovět všem "požadavkům" a nemít reklamace tak si musíš zjistit kdo má jaké CWG (průměry) a kolik kusů, protože jak jsem to jižnekolikrát opakoval dokola, je zde několik výrobců,kteří CWG i přes požadavky dělají jiné průměry než je v pravidlech.
Takže pokud uděláš výřezy pro schválené 35mm CWG tak tam nepůjdou ty ostatní a pokud to uděláš větší tak ti zase budou nadávat,že ty schválené tam "kloktaj".
Nicmně já mám ve své zbírce přes 50ks CWG a do mého stojanu nepasovali/"nenacpal" jsem tam asi 4ks. -
Již tady amin Pepa několikrát (v jiném vláknu) upozorňoval/napomínal, že se zde ve fóru nemá nabízet komerční zboží ale pouze použité nekomerční nabídky. Jak je vidět, po tomto upozornění se to snaží ostatní prodejci víceméně respektovat;)
Pro komerční nabídky je určena sekce Obchody a služby.
Neber si to osobněB)
a pokud nenahodíš obrázek nebo alespoň možnosti, tak se podle mě nikdo nechtne
Shodou okolnosti se taky truhlarinou zivim a rekl bych ze vetsina suku, teda alespon tech co v praci pouzivame (7 a 11 mm sila) je o fous vetsich nez 35 mm. A to z dovodu, aby "nekloktaly" v dire. Proste se tam naklepne kladivkem a zatahne sverkou.
Takze na ten stojan by jsi musel mit vrtak rekneme 35,5 mm, nebo spis ten konkretni GWC aby jsi to vyzkousel. Delat to takhle nablint bych nemel odvahu..
jj taky mám pár cwg a včera jsme koukal že mám tři velikosti ale tak podle mě není problém cwg trochu po obvodu obrousit.přeci jen jsou to desetinky a to je hned.můžu dávat ke stojanu brusný papír:)zase podle me pokud by se delala díra 35.5 tak ty 35 by tam šli pěkně volně a 35.5 by tam sedeli krásně.
Osobně vidím výrobu stojánku jako docela ztrátovou záležitost. 35 sukovník je pro tento učel nevyhovující, samotné díry se po čase sesychají na ještě menší průměr a pokud kačer CWG prostě neobrousí, tak hrozí roztržení na mraky rozvrtané desky.
CykloDav napsal/a:
Osobně vidím výrobu stojánku jako docela ztrátovou záležitost. 35 sukovník je pro tento učel nevyhovující, samotné díry se po čase sesychají na ještě menší průměr a pokud kačer CWG prostě neobrousí, tak hrozí roztržení na mraky rozvrtané desky.
ty o tom něco víš?teda docela bych chtěl vidět jak cwg roztrhnou desku na mraky.jo aha,měl bych napsat že desku (stojan) by jste měli mít v běžné pokojové teplotě.pokud žijete někde v kde je 100 a více stupu-deska asi praskne:)
Krkovicka napsal/a:
Tak za 160 jsem prikoupil do výbavy sadu sukovníků (vrtáků) v OBI, naproti tomu jeden profi stojí asi 500. No ale 50 der do smrkové desky jsem vyvrtal, a dalších 50 jich ještě určitě vydrží:D
Ták a mám z téhle asi hodinové práce dobrý pocit! A ještě mi zbudou 4 vrtáky jiných průměrů, které asi nikdy nepoužiju;). No nekupte to!
Moc dobrý nápad . A fotkou se nopochlubíš ? Mě by to třeba zajímalo - pro inspiraci - už se mi taky "hromadi CWG" v bedně a sržák bych uvítal :-)) diky
fotky budou v uterý nebo ve středu .dám sem odkaz kde je budete moct vidět