Ahojte kačeři,
mrkněte na tyto stránky www.jimiteam.webnode.cz najdete tam stojánky pro Vaše mince.
Máte doma domácí geocoiny, které s sebou berete jen na eventy?
Taky jich pár mám.
Co si myslíte o stojancích??
Tak Ahoj Juraf369
Ahojte kačeři,
mrkněte na tyto stránky www.jimiteam.webnode.cz najdete tam stojánky pro Vaše mince.
Máte doma domácí geocoiny, které s sebou berete jen na eventy?
Taky jich pár mám.
Co si myslíte o stojancích??
Tak Ahoj Juraf369
Fajn nápad, vypadá to hezky! Snad by tam mohl držet i můj Dragon Spinner ![]()
Jo, dobrý a hlavně cenově přijatelný;).
Stojánky kupuji v USA (plastové i kovové).
Jestli je ta cena 25,- za jeden kus, tak se v USA dá něco podobného sehnat levněji (2ks za dolar a něco).
Nabízejí to i shopy v Evropě, ale podstatně dráž.
No a je to samozřejmě používané numismatiky.
Tady je moje malá ukázka.
to Bo.T.L. - Nemůžu nereagovat, i když trošku off topic, ale máš velmi pěknou sbírku filmů :o
Bo.T.L.: Moc pěkná kolekce. Co je to všechno za coiny?
Část série Navigation Coins - viz http://compassrosegeocoin.com/navcoins.php. Taky se mi jich pár válí doma
Ahoj Kačeři,
právě jsem přidal do nabídky ještě serii dřevěných stojánků. Kdyby jste měli někdo zájem, tak se ozvěte.
Juraf369
PS: www.jimiteam.webnode.cz
Jen bych chtěl připomenout
Juraf369
Tady jsou stojánky, které používám.
… a tady aktuálně jejich použití.
Ahoj Kačeři,
Díky za ukázku výše. Jen pro představu přidávám foto stojánků vyrobených v česku a z přírodního materiálu.
Někomu se líbí dřevo někomu kov a někomu plast, co kačer to jiný názor není-li pravda.![]()
Nestyďte a objednávejte. 10ks poštovné zdarma. Juraf369
Bo.T.L.
Jake je klicove slovo pro ebay? - predpokladam, ze to kupujes tam?
Docela tu tady Jurovi rozjíždíme OT, ale co ![]()
Koukal jsem na ebay, zkus coin stand … ale třeba má Bo.T.L.. lepší keyword…
A co, vlastně to žádný OT neni, topic se jednou jmenuje stojánky … tak co, to že se to tu chudák snaží zpeněžit i přes tvrdou konkurenci ebay vlastně není můj boj, ani ve FRCu to neni ![]()
Howg a GL při nakupování z ebaye, asi si jich tam taky pár pořídím :D:D a tady Juraf-cosi-(ovi?) díky za nápad, ještě ten lepší keyword a jsem úplně happy :)![]()
Pokud vim, tak zakaz reklamy tu nikdo nezrusil…
To jsem zkousel, ale nejak me zarazi jejich ceny za postovne, chce to najit kombinaci slov, kde se objevi i neco free shipping ![]()
A to je fakt, a OT nikdo nepovolil ani nezakázal, takže
(chybí mě tu ten emoticon,fakt že jo :D)
Polerok zkus tehle filtr, ale nevím jestli ti to půjde, (jestli ne: je to dotaz na "coin stand" filtrovaný price + shipping lowest first, nastavený Czech Republic)
edit: no stejně to není nic moc no, on má Botl určitě nějaký svůj zdroj a rád se podělí, že ? ![]()
Jejda, Ty manevrujes pres world portal? Ja zasedne pres US…
Nicmene ani tady to neni o moc lepsi…
Chlapi omyl na e-buy nic nekupuju, stojánky vyrábím doma. Ty nikde neseženete jenom u mě, a český eshop.
Juraf369
No ty možná ne, ale my jo
(mě tu ten smajl fakt chybí, prosíím) :D:D:D ,vypadám že mám rád nějaký český homemade ? dřevěný akorát CWG
Pořád ale nemáme ten správný ebay keyword. No a k tomu se perfektně hodí právě tohle tvoje vlákno ![]()
A co takhle petice za jazykvyplazujícího smajla ?! B)