Ahoj všem, byl by zájem o stolní geokalendář na rok 2007 ? Vybrali bychom společně povedených 52 fotek (třeba z letošní soutěže) nebo co kdo pošle (každý tým třeba 1 fotku) a nechali si je udělat ? Zakázková výroba takového kalendáře vyjde na cca 140-160 Kč - podle počtu, možná bychom našli i něco levnějšího. Co vy na to ?
preco nie? ale pride mi to dost drahe, chcelo by to najst lepsiu cenu. Pamatnici si pamataju geokalendar z roku 2005 by Tabacek a Drevokocur, mohla by to byt kazdorocna zalezitost ![]()
Jasne, ten byl moc pekny, jeste ho mam schovanej
Ale ten byl mesicni, mozna by bylo rpaktictejsi mit stolni tydenni a tudiz s vice fotkama
Myslim, ze by to nekdo mohl vytisknout levneji, zalezelo by jaky by byl zajem. Treba je mezi nami nejaky grafik z firmy,ktera se necim podobnym i zabyva…?
Určitě bych měl zájem minimálně o jeden kus, kalendář z roku 2005 mi pořád ještě visí na stěně
Hlavně aby tam byly obrázky s geocacherskou tematikou a né samé pěkné krajinky, toho je unás plné papírnictví…
Nástěnný kalendář A4 na výšku, 13listů A4/4+0 (křída, nebo hlazenej 150g), 1 list podložka A4+10cm dole/4+0 (bílej karton 300g), spirála na kratší straně a závěs jsem schopnej zajistit např. v nákladu 500ks za 65Kč/kus, nebo v nákladu 1000Ks za 45Kč/kus (včetně 19%DPH a neobsahující poštovné). Grafický zpracování bych zajistil, kolektivně bychom provedli výběr fotografií. Na podložce třeba může být kolekce CWG… Můžete kouknout na předběžnej mustr (připraveno ke stažení ve formátu PDF na FTP).
Stolni tydenni kalendare by se mi take aspon dva libily…
pekne by mne to na pracovnim stole motivovalo k lovecke vyprave… a zlepsovalo mi to naladu… ![]()
Mne by se take libil moc…
Super napad urcite bych bral jeden kus. Jen ale bych se nemusel divat na tu microkesku celej mesic :). Jinak Plachtasum to na fotce velice slusi :)))
Já mám tedy taky raději měsíční kalendáře, na týdenních se moc často obrací listy.
Ale fotky bych volil raději jiné …
POZOR, fotky na mustru kalendáře (ke stažení na FTP) jsou jenom ilustrativní! ROZHODNĚ v případném finále BUDOU JINÉ!
Jinak se pokusím v průběhu prvního týdne ledna zpracovat výpočet na kalendář stolní (52týdnů a fotek) - cena se výhradně odvíjí od množství, můj odhad při 1000ks asi 90-100Kč.
No kdzy se to bude resit v prubehu prvniho tydne, tak staci asi jen 50 fotek, nebo dokonce 49 … 48? :]
Ponevadz nez se to vyresi a distribuuje… a kdo si da na stul kalendar otoceny na minuly (predminuly) tyden?>
Timto nestouram, ale hlasim se, ze bych pripadne take mel zajem. Diky.
[quote]
Beru ho, dejte mi vědět až bude.
Ahojky!
Báječný nápad! Pro 5 kousků najdu vděčné uživatele. Díky!
Bral bych tri.
Ahoj, je to vyborny napad, urcite bychom si jeden vzali.
ja bych chtel taky tak 5 kousku. Diky Spuzva
My bysme si take vzali urcite nejmene 5 kousku a jsem schopen dodat minimalne 5-7 vydarenych fotecek ![]()
jeden kus bych asi bral
Super nápad! Též bychom si jeden až dva kusy vzali…
Nam by se taky jeden hodil pro motivaci k vypravam!