Rád bych tu otevřel asi nekonečně debatované téma, zda do cache patří či nepatří hračičky z Kinder Surprise. Já osobně si myslím, že ne. Navrhoval bych, jestli by mohlo vzniknou nějaké oficiální logo pro cache, kam je zakázáno tyto věci dávat. Logo by bylo jak v listingu tak třeba i přímo nakresleno na cache. Dávám takový narychlo návrh v příloze. A i žádám o radu, jak případně toto logo nějak udělat oficiálním, tak aby ho používali všichni, kdo nechtějí aby se v jejich cache objevovaly tyto věci.
Právě otázka je, že někomu to vadí a někomu ne Takže toto logo by bylo spíše pro ty, kteří jsou proti. Mě prostě přijde, že do cache má kačer dát tu věc, kterou by i sám byl ochoten si z cache vzít. A řekněte, kolik z vás by si vzalo kinder věc ?
No my chodíme na cache (kešky) hlavně kvůli dětem, ne kvůli bodovému kontu na gc.com , a zejména tyto Kinder hračky (pokud se jedná o kompletní kus) jsou pro ně odměnou, kterou ovšem vloží na výměnu do další nalezené kešky.
To netvrdím. Sorry. Mimochodem, když nemáš nalezenou ještě ani jednu keš (podle profilu), tak jak můžeš vědět, že se ti kinderhračky nebudou líbit ? ;)
Já to neberu jako nějaký útok proti Kinderhračkám v geocachningu obecně, ale jako obdobu tématicky zaměřených cache (měňte jen vojenské, železniční, plyšové… Kinder atd…) ale v negativní podobě, Přičemž jde o tak frekventovaný trade item, že by si "oficiální" označení zasloužil.
Kolikrát si někdo listing ani nepřečte a pak nastrká Kinder tam kde ho majitel nechce, logo na krabičce i zřetelné logo v listingu by pomohlo.
Ježiš marjá, proč se tahle debata ubrala trochu jiným směrem a to směrem ke mě ? ( hmm, a btw jak do profilu dostanu aby tu byl vidět takový ten rámeček s tím, kolik mám CACHE nalezeno ? )
Proč vám vlastně tolik vadí kinder hračky? Co vím ze svého okolí, tak se děti po nich mohou celkem utlouct, nějakou hodnotu taky mají. Tak proč proti nim bojovat?
Nějaká samolepka je navíc podle mého názoru úplně k ničemu. Běžte radši hledat kešky.
Ok, tak už to vzdávám, většina lidí tu stejně je pro kinder, takže to už nebudu řešit a skloňování se naučím a nechám se z toho vyzkoušet. A schválně, jestli se tu teď objeví i status bar…
Status bar (obrázek) ti vyšel, ale odkaz směřuje jinam než jsem čekal, což nejspíš bude tím, žes ve svém místním (na gc.cz) profilu špatně vyplnil adresu svého profilu na gc.com
Podle toho profilu jsem si taky myslel, že zatím nemáš nalezenou ani jednu kešku, protože GC.com uživatel "Mau Loftin" nemá nalezeno nic.
Kdo to vůbec je ten "Mau Loftin", že je o tento nickname takový zájem ?