Ode dnesniho rana na me vyskakuje okno "Stranka na webu www.geocaching.com says:" a v okne "yes". Ma to taky nekdo? Dneska uz 4krat.
Mě to jede normálně ![]()
U mě taky. Když dlouho nechám zapnutý panel třeba u map, tak se tam objeví: yes
Je to docela vtipné, už mě to udělalo tak 8x
Jo, pravda, stojim na betamape.
Jo jo i mě to říká ano ![]()
A nejsou to treba nejake greasemonkey skripty?
Abysme vedeli o cem hovorim: http://www.volf.cz/images/err_geo.jpg. Vyskakuje mi to priblizne kazdou pulhodinu.
mě taky - trochu se bojím, že řekne jednou ne a bude po srandě ![]()
Nic takového nepozoruju - a to se prohrabuju listingama už od božího rána - vsjo normalno (ale fakt je, ze mapy na GC.com vůbec nepoužívám, tudíž ber mou odpověď s rezervou).
Tak poslušně hlásím, že nám to dělá též…
Aj u mě.
Taky mi to dělá - neřešte, oni to opraví
Nějaký novoroční bug ![]()
S474N: Greasemonkey to není, mám Chrome
Taky, taky na beta mape, uz jsem myslel, "ze je chyba na mem prijimaci". Vzdy s hruzou mackam to yes a premyslim co bude nasledovat. Trochu mi to pripada jako virus "Dej mi susenku".
Vzpominam se, ze mi kdysi zhavaroval jakysi program a vyskocila mi hlaska "Doslo k chybe" a pod tim jsem mel dve tlacitka ANO a NE. A ted babo rad, nakonec jsem zmackl ANO a program ukoncil svoji cinost, dodnes nevim, co by stalo kdybych zmackl NE.
I u mne. Ale není tam napsáno nic o povídací stránce. Jen jeden button - yes. A jinky zcela prázdné okno…
Treba je to jen v Cechach, pac ja bydlim v Nemecku a tady za cely den nic nevyskocilo.
Program by běžel dál ![]()
Mám puštěnou mapu od rána a nic takovýho se neobjevilo. Nejsem v Německu ![]()
jeste jsem nerek, ze jezdim na Chromu. To me tedka trklo.
já jedu ma mozile a mám to tam taky.
Mozzila Firefox 8.0 . Nu teď se mne to zeptalo, zda má stránce zabránit ve vytváření dalších scriptů. … Chm chm chm … česky … chm chm .. to nevypadá na záležitost GC.com.