Našel by se někdo, kdo by vyrazil na noční letterbox do Žebráku Strašidelný les?
Vyráží se v pátek v 18:00 z parkoviště u chodovského hřbitova (ulice Lečkova, metro Opatov).
Našel by se někdo, kdo by vyrazil na noční letterbox do Žebráku Strašidelný les?
Vyráží se v pátek v 18:00 z parkoviště u chodovského hřbitova (ulice Lečkova, metro Opatov).
Který den?
Jéé…
v pátek
Docela uvažuju o tom, že bych se přidala… asi i včetně dcery. Vejdeme se?
Vejdete, zatím jsem sám ![]()
Já ještě uvidím, řešíme nějaké lezení někde u Varů, ale bůh ví jak to dopadne ![]()
Tak pokud by se našlo ještě jedno volné místo pro mě, tak bych se rád přidal. Podobnou noční akci jsme nedávno absolovali ve Strančicích a stálo to opravdu za to!
Tak to si to hezky užijte, Alke04 má suprovní keše;)
A jestli budete brát i jeho Žebrácké pověsti, tak to budete mít zážitek několikanásobný:) Žebrák všude doporučuju:D
Doplnění - kdyby se dalo dohromady víc lidí, je nejspíš otázka chvilky, abych vzala i svoje přibližovadlo ![]()
Ty už jsi jako já, taky Žebrák doporučuju, kudy chodím… ![]()
Ale když už budou v Žebráku, doporučuju zajet i na nedalekou (směr Příbram) Záhadnou Evelínu Moorovou… zvlášť v mlhavém počasí je to taky skvělý zážitek…![]()
JJ.. pravdu díš.. Evelína Moorová by měla mít podmínku pro odlov přímo danou a sice právě tu mlhu:D:D:D bez ní by to mohla být i nuda:D:D:D (jen vtip, i bez mlhy to bude hodně zajímací;))
Takže zatím jedno auto:
Smrk
malaveverka + dcera
Caravel76
Pokud by bylo více zájemců, vezme povoz malaveverka.
Záhadnou Evelinu Moorovou můžeme vyřešit operativně na místě, jak se bude chtít.
Pro jistotu můj telefon je 605 566 089 nebo 790 004 763. To kdyby někdo měl zpoždění nebo by dodatečně chtěl vyrazit.
Ať se Vám u mě líbí :-), v cache budete mít nová speciální CWG právě vyrobené pro tuto cache… pokud Vám je někdo nestihne odnést.
Alke04 napsal/a:
Ať se Vám u mě líbí :-), v cache budete mít nová speciální CWG právě vyrobené pro tuto cache… pokud Vám je někdo nestihne odnést.
To se nebojím, ve všední den tam snad takový provoz není
Necháme ti tam svoje ![]()
Alke04 napsal/a:
Sakrblajz, my už tam byli dvakrát, jednou sami, jednou se Sedmiteckou a CWG nám uniklo… :(![]()
CWG je nové, pokud se potkáme na eventu - bude je tam mít. Mám celou novou sérii 6ti typů CWG.
Alke04 napsal/a:
CWG je nové, pokud se potkáme na eventu - bude je tam mít. Mám celou novou sérii 6ti typů CWG.
Tož doufám, že se ke mně taky nějaké to tématické CWG dostane;)
Já s Osvejdou a Homorem jedeme ve druhém autě a budeme ti v patách ![]()
Jelca napsal/a:
Já s Osvejdou a Homorem jedeme ve druhém autě a budeme ti v patách
Začíná se z toho klubat docela dobrá akce ![]()