Hledám nějakou partu, holku, kluka, někoho pohodovýho na hledání keší v těchto oblastech. Najde se někdo?
Velvary! ![]()
No, to je taky kousek, ale koukala jsem, že Slaný už máš zmáknutý…Nenašel by se ještě někdo do partičky, aby nás bylo víc?
to by v tom byl cert, abych tu nemel neco malo odloveny
ale jakozto nemotorizovane jednotce se dvema detma mi to moc rychle nejde..
No já jsem právě taky sama, občas se mnou zajde přítel, ale moc ho to nebaví…Mě to zas nebaví samotnou a taky se trochu bojim…Občas ty terény jsou takový, že je lepší mít někoho s sebou.
v tydnu když je skola tak jsem na Kladne takže by se možna neco dalo;-)
Teda já se s váma vůbec nemůžu srovnávat…33/498/1142…Jsem začala teď v srpnu, no…
A jak máte čas? Kam bysme se vydali? Nějaká holčina ještě by se nenašla?
Kralupy, ale jenom nějaké víkendy:-)
Já budu mít práci na Kladně 8.10. od 17ti hodin v divadle. Tak kdybych přijel dřív, můžeme 2-3 ve městě zvládnout.
Ale bacha! Jsem už starej, tak abych ti nepokazil image … :D:D:D
Pokud se dohodnem a budu mit volno velmi rada se pridam, nebranim se nicemu a nikomu
Jinak motorizovana jsem tak by se dalo i par lidi pribrat do vozitka
Paráda…![]()
Ahoj,
jakmile se udela trochu hezky (ale o vikendu, pripadne patek odpoledne), mam v planu par novych kesek na Kladne a okoli objet na kole. Jedna se o [cache]GC2DB4Q[/cache], [cache]GC2B2KK[/cache], [cache]GC2DJHV[/cache], [cache]GC2EGY6[/cache], [cache]GC2FE14[/cache], [cache]GC2EQFF[/cache]. Pripadne bych i nekdy s kolem vyrazila do Kralup (treba vlakem tam a zpet a na miste na kole) a mimo jine dala [cache]GC25TK9[/cache]. Pokud byses chtela pridat, uvitam to.
Hanka
Jestli ti nevaděj georobotci, tak v okoli Kladna mame toho furt dost na loveni
Mužem se střidat v tlačení kočáru
Máme ale volnější tempo.
btw. lovi někdo na kladensku s kočárem?
my uz z kocaru odrostli (3.5+6let)
No my se snad kočáru taky brzo zbavíme. Mladýmu je 1 rok, jen se mu ještě nechce moc chodit
Jinak kočár je docela dobrý maskování na některý městský keše, ale vláčet se s ním po lesích je někdy makačka ![]()
jenze vono zas bez kocaru je prilis brzo bolej nozicky a kdo se s nima ma furt tahat… ![]()
Budu ráda za každý hledání a odreagování se.. Jen to kolo mě moc nebere…![]()
kdyz bys chtela vyzobat velvary, tak staci rict - v dosahu peskobusu jsou tu tri krabicky. takze muzu sbalit prcky a vyrazime - zenuska bude rada ze si od nich aspon odpocine ![]()
Tak mně bohužel někdy, když má zbytek teamu jiné aktivity, jiný dopravní prostředek než kolo nezbývá:(. Ale pokud bys chtěla, rádi Tě přibereme do auta, až pojedeme hledat kešky do jiných končin než Slaný, Kladno a Kralupy ![]()
@lucky] nerikej ze nemate i psi sprezeni ![]()