eee? excelu??? To nějak nevím, jak to s tím souvisí asi jsme si vůbec nerozuměli…
Jde mi o to, že pokud máte k multicache získat nějaké informace na daném místě, tak tam v podstatě ani už nemusíte chodit, máte street view a na dané místo se podíváte, takže: spočtěte počet oken, opište si rok na domě apod. můžete zjistit z domova a jít rovnou na finálku… - a jestli to ale tak někdo udělá, tak je to už šílenost sama
hmm aha, tak tu pomůcku opravdu neznám a ani znát nepotřebuji a vlastně ani nechci…
no a co bys sis od moderní techniky přál?
tak je pravda, že jaké to vlastně má využítí - tak jako hezké, ale moc využití nevídím. Asi úžasné to je, pokud někomu vysvětlujete cestu jak se kam dostane apod, ale jinak ? - když tedy pominu hledání indícijí pro multicache tak mě nic moc nenapadá…
No jestli to je nejaka tabulka obsahujici jiz vyresene vzorecky nebo promenne, tak pak snad je to jiz i toto pro takoveho kacera k nepotrebe. Staci kdyz sedne ke komplu a projede vsechny kesky a proste se tam zaloguje a hotove. Maloktrey owner porovnava papirove logy s tema na GC a pripadne maze. Pak je jeste jedna moznost napsat na GC zoufaly email a pozadat je at kacerovi prictou milion nalezenych kesi. Pak jiste bude ten nejlepsi kacer ve vesmiru.
… kecam, ale zase jsem nasel jednu nerozmazanou SPZku, ale zato melo to auto rozmazane rezervni kolo, ktere bylo vedle te SPZky. Asi jim to dela automaticky softik a nekdy se to holt nepovede :D:D ;)
SV je supr B) Já myslel, že kešování je o pohybu v přírodě a tak. Je to jen o kačerech. Kdo bude chtít luštit a řešit od stolu, může. Ale většina asi půjde do terénu a užije si to. Vždyť už dneska šla spousta věcí dohledat na netu. No a je jen na majiteli keše, zda ji udělá takovou, aby se dala řešit z domova nebo v terénu. Ono třeba číslo na lampě nebo počet kostek na chodníku vyčíst nejde
No nejen v Praze, ale i Brně, Benešově, Příbrami a Berouně
No chtěl bych vidět to jejich googleauto jak jede lesem :D. Ale ještěže to asi fakt nejde, by jsme chodili do lesa na net - ale zase bysme do vojenských Brd nepotřebovali tolik diskutované povolení ke vstupu
Já musím říct, že na dotaz k čemu to využít mne teda multiny nenapadly, ale když jsem sháněl ubytování v apartmánu v cizině, tak jsem ocenil, že jsem si mohl dům a jeho okolí prohlédnout a tím zredukovat výběr.
Osobne me silne poburuje, ze jsou tam zabrany jen mesta v Cechach - na Morave nic! Ja bych vyhlasil embargo na sluzby Googlu a okamzite zabral domenu www.google.mr do doby spusteni sluzby v Brne, Ostrave a Znojme! B)