Ahoj,
než se pustíme do větších příprav, chtěli bychom udělat "průzkum trhu".
Máme možnost uspořádat Střelecký event, pravděpodobně jako závod, sportovní pistole (malorážka) 5+15, velkorážná pistole 5+15. Souřadnice konání závodu by byly N50° 13.926 E014° 10.932, termín někdy na jaře, zřejmě některá sobota v dubnu. Cena by byla cca 400,- Kč na jednoho závodníka. V ceně by bylo zapůjčení zbraně, odborný dozor na každého závodníka, náboje, pronájem střelnice, ceny pro vítěze i poražené. Na místě je možnost posezení i pro nezávodníky pod střechou, za další peníz možnost točeného piva, podle zájmu opečené selátko, případně klobásky. Je tam možnost přespání ve vlastních stanech nebo pod střechou.
Naše otázky zní:
Byl by zájem o event ve formě střeleckého závodu na tomto místě za tuto cenu?
Měli byste zájem o další posezení u pivka a jídla za poplatek, nebo raději vše z vlastních zásob?
Kolik lidí za Váš nick by se účastnilo závodu a kolik jen posezení?
Přespávali byste?
Díky za reakce.
já se hlásím že bych do toho stoprocentě šla,už jenom proto,že ráda vyhrávám:)Uvítala bych i pak menší posezení,přespávat bych asi nemusela.
Pro mne je to z ruky, ale moc vám fandím ať se podaří.
Hmm, osobně mám raději kopanec do ramene od brokovnice, bohužel mám stejný problém jako Bodlák. Ale zařídit nějaký laciný spacákový nocleh pátek až neděle, budu o tom uvažovat. B)
pokud bude event v sobtu odpoledne tak já určitě přijedu.
Je to jen kousek za Prahou, z pistole jsem střílel možná dvakrát, ale sranda musí být… někdo musí být poslední:D
Tak já bych i zajel, jsem pro každou špatnost ![]()
Taky bych o tom pouvažoval, přece tato možnost tu není každej den. ![]()
ahoj je to velmi zajímavá nabídka,pokud by byl event v sobotu a mohli by tam i děti v kočárku,tak bychom rádi přijeli.Z našeho týmu by závodil jen jeden,a jedna+dítě diváci.
Jídlo bychom si za příplatek koupili,ale nocleh ne!![]()
díky majopes
já bych byl taky pro, v sobotu by se to po strileni poradne zapilo, zajedlo a pak se nekde usnulo ![]()
To zni zajimave. So pro me neni moc dobry den, obvykle jsem nekde na vylete, ale da se i udelat zmena. Docela me to zajima, hlavne z te malorazky bych si rad vystrelil. Z vetsich razi jsem uz strilel s neprilis velkymi uspechy, takze asi nebudu zadna velka konkurence. ![]()
Mě se ten nápad líbí, zúčastnil bych se. Co se týče dalších otázek, dal bych přednost místnímu občerstvení, a na noc bych se zpakoval zpět na Kladno.
Nemuselo by to byt špatné. Jen místo dvou pistolí bych volil dlouhou a krátkou - třeba klasickou malorážku a velkorážnou pistoli. Možná by se našli i kešeři s vlastním sportovním nářadím ;), takže by mohla být taky jedna volná disciplína pro ně.
Zájem by byl… Za náš nick závodník jeden, ale zbytek rodinky (2) by se přijel podívat a podpořit
Selátku a klobáskám se nebráníme, pivko zvládneme taky
Ideálně víkend. Řízek si můžeme vzít kdykoliv na výlet, takže jsme pro místní posezení. Z Kralup to máme kousek domů, takže bez nocování.
Na vojně jsem byl v posádce spadající pod výzkumný ústav a díky tomu jsem střílel zatím z nejvyššího kalibru RPG na tank. Jinak asistence u raketometu a houfnice Dana.
Wow, to zní zajímavě. Střílel jsem sice jen ze vzduchovky a pak na vojně z Sa vz.58, ale minimálně tu malorážku bych zkusil, pokud bude možnost, tak i tu velkorážnou ![]()
Klobásky a pivo vítáme, stan máme B)
Přijeli bychom v počtu 2-3, z toho 1-2 závodníci.
Teď jen doufat, že akce připadne na víkend, kdy nebudu v práci :o
Kolik mě (a ostatní) to bude stát když si přivezu vlastní zbraně i náboje?
Já jsem taky pro. Sice jsem zatím vystřílel z malorážky celkem 5 ran na střední škole, ale rád to zkusím (+1 závodnice a dva diváci). Co se týče občerstvení a noclehu souhlasím s Ledvajsem. Posedět, pojíst a na noc s dětmi domů. Taky to mám kousek. Safra to abych stihnul vymyslet CWG:)
Tak to by se dost komplikovalo. Od střeleckého klubu jsme dostali celkovou sumu za poskytnuté služby a k tomu zatím cca přihodili částku za CWG a ceny. Samozřejmě při zveřejnění eventu by bylo toto spočítáno a uvedeno přesně. Kdyby ale někdo chtěl slevu tím, že bude mít svoji zbraň a náboje, museli bychom cenu konzultovat se střeleckým klubem, kolik by na jednotlivce vyšel pronájem střelnice. Pak další komplikace, kdyby měl někdo svoji jen sportovní pistoli a chtěl střílet i z velkorážné nebo opačně.
Jo to by bylo fajn,už sem dlouho nestřílel,i za tuto cenu.Posezení u piva a dobrého jídla je taky občas zdravé.Na to celý sem zatim sám a kdyš na to příde vyspím se i ve větvích stromu.
Zeggušce by se to líbilo, kdysi trošku pokoušela malorážku závodně, a jen tak ze zájmu na střelnici protáhla nějakou ČZ75 ![]()
Posezení a nealko a něco zakousnout ano, noclehu netřeba.
Začíná mě to docela lákat. Proberu to s juniorskou částí týmu a dám vědět. Zatím nezávazně jeden velký a jeden malý mtauf jako závodníci, za jídlo budeme vděčni, nocleh netřeba.