Dnes jsem se zase po chvilce podíval kolik nacestoval můj coin a to jsem se divil, když jsem zjistil že je to něco málo pod 5000km. Mince se nehla z ČR, a cestuje 7.6.2007 Tedy jsem si zacal rika o co jde. Projel jsem mapu jejiho cestovani a koukam koukam Strnadovsky mlyn 2000 km z CR..v atlantickem oceanu. Co to? kouknu na tuto cache GC14QB2 a ta ma souradnice normalne ve stredoceskem kraji. Tedy dokazete mi nekdo nejak vysvetlit proc se mince ocitla v altlantskem oceaun kdyz tam vlasnte ani nikdy nebyla a WP cache ve ktere je v AO zalogovana je souradnicema porad u nas v ČR?
To vypadá, že autor Mlýna se seknul a zadal špatně souřadnice W místo E. Pak je opravil, ale mince už byla uložena.
Zkus použít na stránce coinu vpravo nahoře "Recalculate distance"
Tak ještě zkus kontaktovat majitele té kešky, ať smaže ten log (nebo ho smaž ty) a pak ať ho zapíše znovu se stejným datumem. Potom dej přepočítat tu vzdálenost.
Koukal jsem na log. Z historie logů je první vložení GC, pak Published (ikdyž to optické řazení nemusí odpovídat časové posloupnosti). Každopádně v době, kdy jsem já psal první log Write note byly souřadnice určitě OK.