Strnadovský mlýn & my GC..nechápu

Dnes jsem se zase po chvilce podíval kolik nacestoval můj coin a to jsem se divil, když jsem zjistil že je to něco málo pod 5000km. Mince se nehla z ČR, a cestuje 7.6.2007 Tedy jsem si zacal rika o co jde. Projel jsem mapu jejiho cestovani a koukam koukam Strnadovsky mlyn 2000 km z CR..v atlantickem oceanu. Co to? kouknu na tuto cache GC14QB2 a ta ma souradnice normalne ve stredoceskem kraji. Tedy dokazete mi nekdo nejak vysvetlit proc se mince ocitla v altlantskem oceaun kdyz tam vlasnte ani nikdy nebyla a WP cache ve ktere je v AO zalogovana je souradnicema porad u nas v ČR?

coin : (TB1KKCE) Red Handed Geocoin - Qnik's Red Hand
cache : GC14QB2

To vypadá, že autor Mlýna se seknul a zadal špatně souřadnice W místo E. Pak je opravil, ale mince už byla uložena.
Zkus použít na stránce coinu vpravo nahoře "Recalculate distance"

Tak nevím tohle nepomohlo. Ale jinak to zní celkem logicky. I to tak vypadá mince šla do keše jako lákadlo

Tak ještě zkus kontaktovat majitele té kešky, ať smaže ten log (nebo ho smaž ty) a pak ať ho zapíše znovu se stejným datumem. Potom dej přepočítat tu vzdálenost.

Koukal jsem na log. Z historie logů je první vložení GC, pak Published (ikdyž to optické řazení nemusí odpovídat časové posloupnosti). Každopádně v době, kdy jsem já psal první log Write note byly souřadnice určitě OK.