STROMOVY LANDART - tip na originalni serii u Prahy

Kdyz ctu nektere vedlejsi vlakna ci prispevky, tak se mi chce zvracet a tak jsem si rekl, ze se pokusim sem vnest pro zmenu neco pozitivniho. Vcera se mi podarilo odlovit serii "Stromovy landart" a chtel bych ji vrele doporucit - je to skvela ukazka toho, ze serie nemusi byt jen pouhy tupy sber bodu, nebo ubohe razitkovani svodidel a znacek kolem silnice, ale ze i serie muze byt zajimava, originalni, poucna a dokonce az umelecka. Jde o serii 6 + 1 bonusovka a neco takoveho se opravdu nevidi kazdy den - jak napadem, tak provedenim i "lustenim", vice zde :

[cache]GC2KX4R[/cache]

P.S. - Z Prahy je to kousek, dobre dostupne autem i vlakem a to i z okoli mimo Prahu.

Me by zajimalo jak to pro tebe bylo tezke? Ja jako mistnak sel az na jedno (holt slepota) najisto, ale neumim ci predstavit co zakusil nekdo kdo to tu nezna…

Nechci delat machra, mozna jsem mel i trochu stesti ale slo to celkem snadno a uplne bez problemu a i finalovy vypocet vysel na prvni pokus. Jen jedna keska dala opravdu zabrat - ne strom ale keska samotna a hlavne bonusove cislo. Nemit s sebou svoji bystrou geomanzelku, tak tam mozna bezradne bloudim jeste ted … :wink:
Pak tam byla jeste jedna trosku narocnejsi ale to uz bylo tak nejak v norme …