vazeni, nechce se dnes vecer nekdo podivat do diry? ve 20.00 na vychozich souradnicich?
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=bb70cad3-39a0-45b7-9594-ef289f675d52
vazeni, nechce se dnes vecer nekdo podivat do diry? ve 20.00 na vychozich souradnicich?
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=bb70cad3-39a0-45b7-9594-ef289f675d52
Láká mě to, ale bez odvozu se tam nedostanu. Brácha s autem by šel taky, ale mohl by až tak od 21:00.
pokusím se tam být ![]()
2osvejda: Devátá by šla taky, počkáme co djw. Nebo hupni do Krtka a naberu Tě na Střížkově třeba.
Budu tam. Mohl bych i někoho vzít z Prahy autem.
zdar vsichni. devata je uuplne v pohode. alespon stihnu naprat do naseho malyyho clovicka kasi nez pojedu. takze potvrzuji 21.00
Tak OK, v devět jsem tam i s bráchou.
Skoda, ze nejsem pobliz - sel bych tam na vas bafnout…
(treba to napadne i nekoho jinyho) B)
Opravdu škoda…
Tomu sam neveris, ze by jsi se tam znova belhal
Ted tam bude zima a hodne vody
Ale za tu srandu ![]()
Díky za zajímavý zážitek. I když popravdě musím říci, že na keše tohoto typu příště raději sólo. Člověk si předem vytvoří nějakou atmosféru, příjemně se bojí a pak se do studny nahrne celý zájezd.
Kouzlo tajemného se tak nějak ztratilo. Ale dobrý.
Na ty Vyšehradské jezdce jsme nakonec nešli, padla na mne dřímota a nějak už jsem nemohl. ![]()
Perfektní akcička, ale sama? Nikdy! Z tohohle dílu mám noční můru už od dětství. Toho kývajícího se jsem viděla ve snech několik nocí. Díky za společnost a pohodovou partu všem.
Takteez hodnotiim vcerejsi akci velice kladne. Schrana je perfektni, stejne tak cele miisto. Navic jsem mel tu cest poznat dalsi fajn lidi. Jako bonus hodnotiiim moznost seznamiti se s mnoha zajimavymi a rozmanityymi technikami zdolavani obtizi u kesi tohoto typu. Zatiimco nekteri cacheri se preli o kvalitu jejich gumoveho gearu od spolecnosti tesco a obi v cene 150kc, jini, jako bratr osvejdy, pro boj s ponekud vyssi hladinou vodniho toku zvolili uzitecne a takee velice peknee bavlnene rukavice. Na opacnem poli byli ti, co v nejkritictejsich mistech uzili domacixh sandalu. Specialnim pripadem byla zegga, ktera krome neoprenovych boticek, urcenych surferum v chladnych vodach ticheho oceanu, pridala, snad ze strachu z vsudypritomnych fotografuu, i pokryvku hlavy znacky “tohle-je-prepadeni-okamzite-mi-dejte-vsechny-prachy-nebo-vas-postriiiliim!“ Jak riikam, bylo to skvelee a tesim se na priiste
pletes si obi a hornbach ![]()