Styx 20.8.

Abych zbytečně nepsal do vlákna nočních keší, zakládám toto nové.
Z diskuse vyplývají dvě alternativy:

1. malá skupinka mtauf, osvejda a a Zegga 20.8. v 18 hodin. Zbytek by se zorganizoval na příští týden.
  2. všichni příští týden (já zatím můžu úterý a čtvrtek, ale můj otrokář může změnit názor)

Zdravim chtel bych se zeptat jestli bych toho 20.8 nemohl jit svama, nebo je to jen vase soukroma akce ? pristi tyden jsem bohuzel mimo prahu

Kdyby to byla soukromá akce, tak to nebude ve veřejném fóru :wink:
Jen bych ty skupinky asi nedělal větší, než asi 5 lidí.

Z toho mi tak nějak vyplývá varianta 1. Čtyři kačeři je na Styx tak akorát a myslím, že jdem do toho. Samozřejmě, když se někdo daší přidá, asi ho nevyženem :wink:
Takže zítra v 18 hodin na úvodních souřadnicích s čelovkou a listingem v ruce :p:p:p

malá skupinka mtauf, osvejda a a Zegga 20.8. v 18 hodin. Zbytek by se zorganizoval na příští týden. + pokud se přidá antifasista je plno. Ostatní se prosím domluvte na jindy. Tím pádem považuji zítřek za domluvený, v šest na úvodních

A tím pádem se zítra s Osvejdou domluvím na sobotu :smiley:

héééj, tohle mi nedělej, já než to sesmolila už je to tu od Tebe :slight_smile:

dekuji ze muzu jit svama uz se na nej chystam asi mesic,jen me ted napadlo berete si skejty,ja totiz zadnej nemam :smiley:

Já neberu neboť nemám. Spoléhám na existenci těch "erárních" a pokud nebudou, musím se tam nějak proplížit.

a berete si veci aby jste nebyli mokry (holinky atd.) nebo sandale a kratasy;)

Erární skejty jsou tam nyní tuším 3 funkční.
I když, je to docela výzva, odlovit Styx v rekordním počtu lidí najednou :wink:

No, sandále bych si nebral ani náhodou, tohle není horská bystřina …

Když je člověk šikovný a rád si hraje na tomb ridera, dá se to projít i bez namočení, ale to jsme taky neriskovali, případný pád by byl horší než jen mokré fusekle :slight_smile: Pokud chcete jít s pevným čím si pod nohama, holínky. Ale buďte opatrní, leptospiróza číhá za rohem :slight_smile: