Nevím jestli jste to viděli ve zprávách, ale do Botiče spadla nějaká bezdomovkyně a ztratila se v podzemí v kanálech Styxu. Zatím ji nenašli, tak až tam někdo v nejbližší době půjde, tak bacha na to…
Zrovna zítra jsem se tam chystal s partou geokamarádů,ale pro nepřízen počasí a i kvůli této události jsme to odložili. ![]()
Taky jsme tam chteli zitra jit. Diky te pani aspon vime, ze je moc vody a necestovali jsme zbytecne. Pockame na zpravu "Starik v Botici upadl a odrel si koleno" a pak vyrazime.
To by byl docela zajímavý bonus. Najít v říši mrtvých za řekou Styx skutečnou mrtvolu. Ale ten zážitek si raději nechám ujít.
"Zajímavá schránka.
IN: kompas
OUT: noha"
Nestraště, mám jí naplánovanou jako tisícovku :o
Zatím jsem nezaznamenal, že by ji našli, ale v Botiči už asi nebude, nejspíš někde ve Vltavě. I když …
To by byla prémie ![]()
A co když to byla kačerka, která šla z opačné strany? Pak seděla v kanále a koukala jak kolem ústí prochází pořád sem a tam spousta mudlů a klela že nemůže ven… ![]()
Pedro, proboha nech toho nebo se na Nově objeví, že kačerka utonula při vyzvedávání jedné kešky v Praze a máme na krku další mrtvolku ![]()
Je celkem jedno, kdo to byl, ale řekl bych, že šprýmujete na dost nevhodné téma !!!
tak už ji našli, doplula až do Vltavy, Styx už je zase volný! http://www.novinky.cz/clanek/140154-zenu-kterou-odnesl-botic-do-podzemi-nasli-ve-vltave-mrtvou.html
Přesto bych tam být vámi zatím nelezl - po víkendových deštích je voda dost vysoko a deště stále ještě přicházejí.