Styx (Praha) někdy ráno nebo dopoledne

Nešel byste někdo na [cache]GC13QKO[/cache] - Styx někdy dopoledne (ráno), ale ve všední den, o víkendech nemůžu. Samotnému se mi nechce, raději tak 2 - 3 lidi. Pokud by byl zájem, kontaktujte mě, prosím, na " [email protected] " nebo přes profil na GC.com.

6.11. - Tak už jsme byli - stojí to za to!!!

Já bych rád vyrazil na Styx zítra, někdy kolem třetí hodiny odpolední, ale také jsem na to sám, dneska jsem se byl podívat ke vchodu do říše a nic moc teda :o . Najde se nějaký zájemce ? Čím více, tím lépe, sobota odpoledne by mohl být volný termín…

také o tom uvažuji (o téhle keši). Zatím jsem ale nesehnal ani parˇˇtáky ani potřebné vybavení. Vzhledem k tomu, že mám své nohy rád, tak mi stále chybí "skejtbórd". Bez něho nejdu, má už tak chatrná kolena v říši mrtvých nechat nechci. Ten dopolední nebo lehce odpolední termín v týdnu by mi taky vyhovoval. Takže už jen zbývá kdy???!! Už teď se těším. Protože jsem ale na tomhle foru spíš vyjímečně, nejlépe je kontaktovat mne přes email [email protected] nebo tel. 724231622. Standa

POZOR! Toto není jako na Call from Komořany…, kde nás bylo 25 a byla to super zábava-v přírodě limit není nutný. Je třeba si ale uvědomit, že konečná pasáž Styxu je nízká, úzká a k cache se tak pohodlně dostanou 3, max.4 lidi, i tak ale jistě dost natěsno-víc by se vás tam pak už sotva otočilo, nehledě k tomu, že k cache by vás víc prostě najednou nevlezlo. Čili nedoporučuji proto ze Styxu dělat extra mega-lov :slight_smile:

To je škoda že se na styx chystáte ve všední den,:frowning: hned bych se přidal
na styx se chystám o víkendu 10-11 .