STYX

Nechci vám do toho kecat, ale moc velká skupina není pro Styx dobrá. Budete mít problém se všichni dostat ke keši, není tam moc místa k vyhnutí. Přeju úspěšný lov!

Trochu OT : 19.10 jsem při návratu ze závodu jela sedmičkou a koukala na kanoisty na Botiči u Bohemky.

Omlouvám se, omlouvám se… ale přehlédl jsem v diáři… 24. odpoledne odjíždím mimo Prahu bude to holt neomluvená absence.

souhlasím měly jsme problémy s f.tazzem se tam nakonci vyhnout uvolnit dost unavené nohy

takze my se tam tedy nakonec vypravujeme, sice cast teamu lehla s angínou, ale zbytek, pokud neochori taky tam jde, ale az pozdeji, takze kdo se chce pridat, tak my budeme na vychozich souradnicich cca v 20:00, jeden skejt mame s sebou

zdravím, takže náš team v počtu 2 holky dorazí na výchozí souřadnice v 20:00 hod. Díky:)těšíme se:-)

Dnes v sobotu v 16 hodin vyrážíme v počtu tří. Můžete se připojit.

Tak jestli se nekdo najde sel bych taky na STYX, me je jedno kdy B)

Ahoj,
jak jsme se bavili na silenem geokacerovi, budu mit pujcene az 3 skejty, tedy 2 navic. Tak jaxe navratim a bude chvilka, dohodneme s kolegou v kolbence co chce take nejake datum. Predpokladame ale neco po 9h nejdrive. Founa na mne mas a ja na tebe, tak bud napisu sem a nebo rovnou zavolam.

Na styx bych se taky přidal, dejte vědět kdy půjdete

Ahoj,
jak jsme se bavili na silenem geokacerovi, budu mit pujcene az 3 skejty, tedy 2 navic. Tak jaxe navratim a bude chvilka, dohodneme s kolegou v kolbence co chce take nejake datum. Predpokladame ale neco po 9h nejdrive. Founa na mne mas a ja na tebe, tak bud napisu sem a nebo rovnou zavolam.
[/quote]

ok, cikni

ja se tam snad nedostanu… :frowning:
v patek 24. jsem byl v praci kdovi do kolika.. :frowning:
tedle tejden taky prd…
ach jo…
takze drzim palce pri lovu… zkusim to nekdy jindy… :frowning:

Tak po uspesnem absolvovani styxu dam jenom jednu radu: Doporucuju vzit si i kdyz mate skate radsi i chranice na kolena, pro pripad, kdy vam skate uprostred chodby vypovi sluzbu, stejne jako me a pak budete muset ke kesi a zpet od ni po kolenou…nic prijemneho, mam modriny jako nikdy v zivote :frowning:

Jinak preju hodne stesti, stoji to za to :slight_smile:

Chystame se na zdolani Styxu v pindeli 24. 11. v 18:00 u vstupu do podzemi. Zatim jsme dva, kdo chce zkusit stesti, prekrocit Styx a rad by spolecnost, bude vitan :wink:

zní to lákavě, asi se přidám

Neuvažuje ještě někdo v nejbižší době o Styxu??

Vyrazime na Styx 21.2 , takze kdo ma chut, at se k nam prida :slight_smile:

B) vypada velmi lakave. rad se k vam pridam 21.2. , nevleze li mi nic v program :slight_smile:

taky jdu do toho…pokud pruvod kaceru a kacerek nevyleze moc nad 10:) :wink:

Podle logu a doporuceni je skupina kolem 4 celkem OK, pak pri vetsim poctu je problem s mistem…