šumava - nová hra "multicache" :D

http://www.novinky.cz/cestovani/186312-narodni-park-sumava-ukryva-poklady-pro-novou-hru-multicache.html

Ach jo…

Prvni profesionalni cache? :slight_smile:

No, tenhle clanek vyzniva rozumnejc:
http://www.npsumava.cz/1444/2092/clanek/nove-dobrodruzstvi-v-np-sumava-se-jmenuje-geocaching/ a za komercni aktivitu bych to nepovazoval.

Podle me je proste blby, ze to neni za bod. B)

To víte, kdyby to bylo za bod, pomáhali by každému, byť jen tím jedním bodem, k mrtvému koťátku a to přece žádný správný ochranář nechce :slight_smile:

Jinak pokavaď se za výpravu na takovou " zážitkovou hru ", jak to Šumava nazývá nezačne platit, není třeba dělat rozruch. I když to také přijde, pro prachy udělají cokoliv. Raději ale nestrašit …

Stejně jim ty krabičky dlouho nevydrží, tak proč to řešit :slight_smile:

Tak nějak, pokud jsou schopny i oficiální GC kešky být do týdne v tahu, nevím, jak to uhlídají u totálně veřejnosti přístupné pixly :slight_smile:

Je to za bod, jedná se o normální multicache na gc.com [cache]GC20YXN[/cache] a v podstatě si za ni i platíme (od komerce to má ale hodně daleko), protože správa NP je státní organizace.

Aby tenhle příspěvek nevyzněl jinak, než bych rád… Jako nápad se mi to líbí, určitě lepší, než kdyby se například v pravidlech NP objevil zákaz geocachingu nebo něco podobného. Akorát se mi nelíbí, že si tu cache nechali vytvořit jakousi reklamní agenturou.

Diky, ja to predtim nedohledal (zase tak moc jsem to nehledal).

Na profilu maji napsany seznam dalsich projektu, takze se mistni FTFkari maji na co tesit. :slight_smile: Jinak podle listingu a fotek to vypada, ze to urcite neni odflaknuta cache, takze ja tu aktivitu vnimam pozitivne.

Akorat by se jeden divil, ze reviewer schvali cache novackovi s 0 found. B)

Po přečtení článku na serveru novinky.cz jsem měla fakt dost:@:(. Ať si klidně NP Šumava zakládá kešky, ale ať je tolik nepropaguje (server novinky.cz, článek na jejich stránkách, facebook)… Za chvilu se geocaching zvrhne a bude stále více přibývat vykradených krabek…

Jo a mimochodem včera byla v pořadu "Sama doma" na ČT1 reportáž o geocachingu :frowning: Sama doma - iVysílání | Česká televize

taky se obávam že přehnaná medializace geocachingu povede akorát k tomu že mudlové zvednou svoje mudlozadky a vyrazí vykrádat a bude to v háji

No teď už alespoň vím, co je to ono malé, kulaté a voňavé překvapení. Chvíli jsem se bál, že bych do něj třeba mohl šlápnout.

IRONIE_Start Jasně! Já bych jim to zakázal! Uříznout ruce až u zadku! IRONIE_Konec

A trochu ledu do pití a mokrý hadr na hlavu, ne?