Ahoj
Hledám někoho,kdo by mi pomohl založit keš(vytvořit listing,s kým bych mohl konzultovat problémy atd.) nebo využil krabičky která je stále na místě. Mám s tím nulové zkušenosti.Tedy až na výrobu krabičky a logbooku.
Jedná se o Kožovu horu u Kladna ( keš GCZRG5) .Původní majitel(PM,ale já bych ho spíš nazval PL,tedy pěkný lajdák) jí zanedbával a pak ji archivoval.Požádal jsem ho o adopci.Na jeho odpověď čekám dones.
Myškin
Pokud jde o pomoc s vytvářením listingu, tak ti klidně pomůžu ![]()
Jde mi jednak o vytvoření listingu a pak následuje další věc a to je jestli můžu použít původní souřadnice a způsob uložení.Chtěl jsem ji adoptovat,protože mi připadalo zbytečné znovu zakládat keš na tom samém místě.Domnívám se ale,že tam ta keš patří a je to velmi pěkné místo.
Zneužil bych tedy tvé dobroty a poslal bych ti stručný popis historie rozhledny a nějaké fotografie.Je prý nutné vytvořit to HTML a to je pro mě španělská vesnice.A než bych se naučil základy tak bych asi zestárl.Nebo je nějaký program,který mi to převede do html?
Pokud je cache archivovaná, pak není problém použít naprosto ty samé souřadnice a klidně i místo uložení.
HTML, alespoň v té základní podobě (nepředpokládám, že bys po mně chtěl nějaké zákeřnosti :)) je opravdu jednoduché, a i když pro mě není problém ti to udělat, vřele doporučuji si to ve volném čase nastudovat - nezabere ti to víc, než 30 minut času ![]()
Programy opravdu existují, ale jednak vytvoří spoustu balastu, který pak může způsobit nekorektní zobrazování listingu, jednak když nebudeš rozumět, co a jak vytvářejí, pak nemáš šanci najít chyby, které se tam mohou vyskytnout…
Dobře.Vyzkouším to nejdřív udělat sám.Pak bych tě požádal,jestli by jsi mi to zkontroloval.![]()
Určitě ![]()
Když to nepůjde, tak nevadí, pošli mi formátovaný text s obrázky např. ve Wordu a já to stejným způsobem převedu do HTML. Ale jak říkám, lepší je, naučit se to sám - není to těžké a tahle znalost se ti neztratí ![]()
Ahoj,
zkus se nejdřív zeptat reviewerů, jak je to s možností založit tam keš, pokud je nám známo, tak minulá keška byla v kolizi s finálovkou jedné multi.
Tu multi mám odlovenou,takže vím o čem mluvíš.Ale fungovaly vedle sebe bez potíží.Proč tomu tak bylo to nevím.Tuším,že musí být od sebe vzdáleny xxx metrů(opravdu teď nevím kolik je v pravidlech stanovana minimální vzdálenost
)
Vzdálenost mezi kešemi musí být 161m.
Díval jsem se na datum založení multi a na datum tradiconálky.Multi je starší.Vzádlenost 161 metrů to 100 procentně nesplňuje a přesto mohla být založená.
Ano, to vím a netuším, proč byla schválena. Proto Ti radím, abys než vynaložíš nějakou práci s listingem a zakládáním nové keše. raději zjistil, jak to vlastně je. Jinak pomoc Ti můžeme taky nabídnout.
Díky za upozornění.Vůbec mě nenapadlo,že tam dochází ke kolizi.Musím tedy kontaktovat reviewera.Budu vypadat jako truhlik,ale jak ho mám kontaktovat?:)Email,ICQ…?
Zkus TrainTour Reviewera . V profilu má mail i ICQ.
No, pokud nemáš přímo ICQ na některého z nich (mailovou cestu nedoporučuji, denně dostávají tolik e-mailů, že by si tvého nemuseli ani všimnout), pak doporučuji komunikaci pomocí Reviewer note v rozpracovaném listingu - to je cesta nejvíce k věci.
Doporučuji Ti založit "slepý" listing, ale již s finálovými souřadnicemi. Reviewerovi se to pak lépe kontroluje.
Děkuji všem za jejich postřehy a rady.Dnes se pokusím podívat na zoubek tvorbě listingu.Každý začátek je těžký a žádný dobrý kačer z nebe nespadl,ale špatné jako by schazovali.![]()
Ta multi je moje. Mohly by fungovat obě, i když to "trochu" porušuje pravidla. Při hledání jedné nemůže dojít k náhodnému nalezení druhé:D:D:D. Rozhodnutí je ale na reviewerovi, jestli povolí existenci obou. Zkusím mu napsat, třeba k tomu přihlédne.
P.S. Už jsem mu napsal, tak uvidíme, jestli povolí. Kdyby ne,tak bych zkusil finálovku přemístit jinam, aby mohly existovat obě.
Jen bych chtěl dodat, že už jsem podobnou věc řešil a archivovaná cache nemůže být adoptována, takže pokud chceš použít listing ze staré cache, tak je dobré se autora zeptat, nebo jako já, ho prostěšlohnout[small]*[/small]
*[small]Autor se neozval, a pravděpodobně s GC seknul, takže jsem to zkonzultovat s TTR[/small]
Já jsem ownera požádal o adopci(pokud už nemá možnost se o keš dostatečně postarat) ještě před její archivací.Odepsal mi,že mi děkuje za pomoc (vyrobil jsem novou krabičku),ale keš neadoptoval.Potom co jsem zjistil,že byla archivovaná jsem byl,jemně řečeno,rozhořčen.
Listing si udělám vlastní.Sice to pro mě není zatím nic jednoduchého,ale pracuji na tom.![]()
Ta multina konci u jeste niz nez paty rozhledny a ty ji predpokladam chces dat nahoru. To je dostatecne fyzicke oddeleni a nehrozi ze clovek tu druhou najde omylem. Napis to do reviewer note a vesele zakladej, tohle projde.
Kozovka si krabicku zaslouzi a ta multina je vedena hnusnym prostredim a finalni kabicka pesnivela uz na podzim. Tim si na Kladne tak akorat delame ostudu. Drzim ti palce a tesim se ze budu mit zase zaminku vyrazit na Kozovku. Nova krabka je rozhodne lepci bude jenom tvoje a ja si budu moct zajit pro dalsi bodik ![]()