Suvenyr 11-11-11?

Najde se nějaký schopný anglofil co by hodil na feedback přání na suvenýr s tímto tématem?

Vloni byl za 10-10-10, teda ne za multievent, ale za odlov v tom dni, tak by s tím mohli pokračovat, protože i 11.11.2011 je moc hezké datum, zvlášť když se někdo jmenuje Martin jako já. :slight_smile:

Tak nic, ted jsem narazil na zminku, ze byl uz driv odmitnut. :frowning:

Pak by byl za 12.12.2012, 13.13.2013, 14.14.2014 :slight_smile:
Jsou tu lidi, kteří by se pro ikonku bili i kvůli změně kalendáře :slight_smile:

A je na tom neco spatneho?

A kdyz ne za datum, tak za ucast na Multieventu 11-11-11 by to byt mohlo, kdyz jsou za ME. :wink:

Já bych za účast na těhle eventech trestal, byl jsem na tom 10-10-10 a byl naprosto šílený. Většina si přišla jen pro CWG, coin, sebrala lístky s trackovacími kódy, co někteří majitelé sbírek nadělali a zase šli. Za hodinu tam nebyla ani noha.

Smrk: ani ta Maxi? :D:D

A jak dlouho by podle tebe měl trvat desetiminutový event ? Pokud vím, tak většina jich je prezentována jako právě 10 (11) minutové.

Smrk myslel event [cache]GC2BZK5[/cache], který jako desetiminutovka vypsaný nebyl.

Fakt je, že s nanicovatými eventy, na kterých jde jen o další bodík do statistiky, CWGčko a pár trackovacích čísel, se nějak roztrhl pytel. Ale když je poptávka…

a taky bychom měli zrušit všechny drajvky, tam jde taky jen o bodík do statistiky…
Kde je psáno, že všechny eventy mají být celodenní nebo aspoň do němoty?

Mě šlo o to, že to byl můj první event, vydal jsem se tam s manželkou, že se s někým seznámíme, popovídáme, nabereme zkušenosti (kešovali jsme asi půl roku). Nejdřív jsme si vystáli dlooouhou frontu u vchodu, pak si objednali pivo a než se dotočilo, byla tam už opravdu skoro jen ta Velká Noha :slight_smile:
Tak jsme byli překvapení a trochu i rozčarovaní. Ale co, teď už vím, že zdravé jádro zůstane :slight_smile: