Suvenýr Česká republika

Možná blbá otázka, co tu byla odpovězena, ale zatím jsem našel jen otázky, ale žádnou jasnou odpověď. Nedávno jsem odlovil kešku v Německu v Bavorsku a hned, jak jsem zalogoval nález na GC.com, tak mi vyskočila notifikace, že jsem dostal suvenýr Bavorsko. Hmm, pěkné :slight_smile: Sice to k ničemu není, ale aspoň to má hezké obrázky :wink: Jak je to ale se suvenýrem Česká republika nebo třeba Polsko? Oboje existuje, co jsem zjistil, ale nemám ani jeden, i když z Česka mám kešek skoro 50 a z Polska téměř 20. Co jsem se dočetl, tak bych ho měl získat jakmile odlovím první keš z nějaké země, co je suvenýrama podporovaná (kromě dalších jiných typů suvenýrů vázáných na konkrétní kešky). No ale to se mi právě nestalo. Ví prosím někdo, jak to funguje? Jak říkám, význam to má malý, pokud se někdo za nima nehoní, ale zvědavost kačera téměř začátečníka je veliká :smiley: Díky!

Teď se tak koukám a suvenýr za Polsko taky nemáme, ač 2 keše jo. Za doby, kdy tyto suvenýry vznikaly, jsme lovili zatím jen v ČR a suvenýr máme, ale s tím Polskem nevím. Že by se rozdělovaly jen v době svého vzniku, to mi přijde jako blbost, tak nevím, časem se možná ukáže.

No já začal teď v únoru a to už Česko bylo 100%. A Polsko bych řekl taky, to vzniklo snad někdy v roce 2010.

A nemáš ani jeden z nich, koukám. Asi v tom mají ňákej nepořádek, což, přiznejme si, není nic vyjímečného.

Když vznikl nějaký suvenýr, tak GS projel všechny odlovené keše kačera a přiřadil nový suvenýr… u některých států mám ale dojem, že jim to moc automaticky po odlovu keše nefunguje. Já měl problém se Slovenskem, tak jsem jim napsal a za pár dní jsem ho měl (někdo ho prostě ručně nahodil). U německa to naskočilo hned po logu…
… napiš jim a oni ti ho přidají.

prostě maj v zeměmluvu trošičku nepořádek. pro 10-10-10 suvenýr jsem si psal, ale abych jim psal ještě pro zbytek států, tak na to se můžu 1-2-3…

Nemecko funguje skvele a automaticky ihned po logu, tento tyden jsem 3 nasbiral, naprosta nadhera. Polsko jako obvykle nefunguje a suvenyru se zrejme nikdy nedockam … no, snad to preziju :wink:

Staci jim napsat a oni se uz o to postaraji. Ja jim taky psal kvuli jednomu suvenyru. ;):wink:

Díky za tipy. Tak jim zkusím napsat a uvidím, co se stane. Ať má kešerova dušička klid… B)

ted sem se dival na suvenyry .. je vtipne ze o ceskych a slovenskych zemich je tam bohaty odstavecek o autorovi suvenyru anglicky .. ale o zemi samotne je info pouze v lokalnim jazyku, coz zahranicni "sberatele" jiste oceni .. takze treba u slovenska si cestovatele prectou ze autor suvenyru miluje anime a obrovske roboty, ale to je asi tak vse co z toho maji :smiley:

Mám také keše z Belgie, Rakouska a VB, ale suvenýr mám jenom z Čech a ze Slovenska, kde jsem přitom byl kešovat dříve než v těch třech zemích :slight_smile: Divné

Aspoň se nemusí dívat na ty gramatické chyby. :@

je to trochu OT, ale: nevite, jestli ma Rakousko vubec suvenyr? Ja mam pocit, ze jeste nema…

jsou pouze 4 evropske zeme, ktere maji pro sebe suvenyr - Cesko, Slovensko, Polsko, Portugalsko.

Tak jsem se k sobě taky podíval a mám CZ,SK,PL,10-10-10 a Sachsen. Čili je to podle mého tak, že opravdu ostatní státy ešče tu grafiku nemaj. Čím si ale nejsu jist, jak ty obrázky vznikaj… Protože na jednu stranu se tváří suvenýry Česká republika, Slovenská republika a Rzeczpospolita Polska dyzajnově jednotně (to Sasko je trochu něco jiného), čili by se mohlo zdát, že to vytváří jeden člověk, ale zase kdyby to byl nějakej amík, kterej má prd povědomí o tom, co tam nakreslit…; to se mi taky nezdá. Na každý pád mi napadá ešče jeden nepoměr: Polsko není až tak tradiční kešingová zem / těch schránek je tam minimum, oproti tomu temelinfunclubland (rakousko), kde těch keší je hafo, svuj suvenýr nemá.

hauskaa - no jo, jenže Polsko je 52. stát unie :wink:
k-lord - a co Německo? to nemá suvenýr

nedá se někde tedy zjistit výpis všech sunenýrů (tu divočinu, kde byly nahrané všechmy usa + cnd není třeba dělat)

Ono Německo resp. jednotlivé spolkové země nejsou v Evropě? :wink:

Nemecko nema svuj suvenyr, maji ho jednotlive spolkove republiky. Suvenyr NEMECKO proste neziskas. ;):wink: Stejne tak neziskas suvenyr pro USA a Kanadu.

Namitku ohledne Nemecka jsem cekal, ale umyslne nanapsal a pockal si kdo se chyti. ;):wink:

Klasická odpoved na podobné otázky :smiley: Wiki…

http://wiki.geocaching.cz/wiki/Souvenirs

Sobíku prosím tě,mohl by jsi sem hodit tu zprávu co si psal Groundspeaku aby ti poslali do profilu ten polský suvenýr?Mám tam "jednu" :slight_smile: odlovenou a neumím angl.
Díky.